DROGIRANI UBOJICA PONOVNO NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI Sud treba utvrditi je li Hrvoje Knežević (24) djevojku Josipu (21) ubio okrutno ili obično!

DROGIRANI UBOJICA PONOVNO NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

Ponovoljeno suđenje 24-godišnjem Hrvoju Kneževiću zbog ubojstva 21-godišnje djevojke Josipe Božić koju je usmrtio u obiteljskoj kući u Modriču brojnim udarcima tupim i oštrim predmetom na Županijskom sudu u Zadru održat će se u čevrtak, 11. listopada.

Kneževiću će ponovno suditi isti sudac Hrvoje Visković koji mu je prošle godine izrekao tridesetogodišnju kaznu zatvora nakon što je u dokaznom postupku utvrđeno da je djevojka trpjela veliku patnju zbog načina izvršenja kaznenog djela. Tu je presudu, međutim, ukinuo Vrhovni sud RH držeći da u postupku nije dovoljno razjašnjeno je li ubojstvo bilo okrutno ili obično budući da u vrijeme zločina nije bilo svjedoka koji bi to mogli potvrditi.

U optužnici je navedeno da se Knežević kobne noći s 26. na 27. studenog 2015. godine, nakon konzumacije opojne droge, odnosno "speeda", prvo žestoko posvađao s djevojkom, a potom da je i fizički nasrnuo na nju. Bacao ju je uokolo te joj uporabom kuhinjskih noževa i šila zadao veći broj ozljeda po cijelom tijelu.

Najviše ozljeda zadao joj je u predjelu vrata i glave, među kojima i ubodnu ranu na lijevoj strani vrata, pri čemu je došlo do razdora velike krvne arterije, iskrvarenja i smrti.

U Županijskom državnom odvjetništvu su naveli kako će u novom postupku i dalje zastupati navode iz optužnice da je bila riječ o okrutnom ubojstvu.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ŽENILI DJECU NA "RAČUN KUĆA" Svadbene večere sina i kćeri zadarskih poduzetnika u hotelu Kolovare prikazao kao “najam dvorane i opreme za održavanje prezentacije”, “domjenak poslovnih partnera”, te “prezentaciju građevinskih strojeva”...

Svadbene večere sina i kćeri zadarskih poduzetnika u hotelu Kolovare prikazao kao “najam dvorane i opreme za održavanje prezentacije”, “domjenak poslovnih partnera”, te “prezentaciju građevinskih strojeva”...
Tko je bio materijalno oštećen u priči iz 2008.godine kada su dvojica zadarskih poduzetnika oženila djecu &ldquo...
Svadbene večere sina i kćeri zadarskih poduzetnika u hotelu Kolovare prikazao kao “najam dvorane i opreme za održavanje prezentacije”, “domjenak poslovnih partnera”, te “prezentaciju građevinskih strojeva”...