StoryEditorOCM
4 kantuna"NISAM TE VIDIA"

Nova dva oduzimanja prednosti zamalo kobna za motocikliste, vozači pripazite!

Piše M.K.
20. rujna 2018. - 11:47
registracijska_plocica-210718

Čak dva slučaja oduzimanja prednosti motociklistima dogodila su se na zadarskom području. Prvi slučaj zbio se jučer oko 15 sati kad je vozačica (32) vozilom zadarskih registracija u Ulici 4. gardijske brigade odjednom odlučila naglo skrenuti desno nakon što je prethodno obišla motor kojim je upravljao 81-godišnji austrijski državljan, s kojim se vozila 75-godišnja suputnica.

U padu s motora ozlijeđena je suputnica dok je vozač prošao bez ozljeda. Protiv nesavjesne vozačice slijedi odgovarajuća prijava zbog izazivanja prometne nezgode.

Drugi slučaj "nisam te vidia" dogodio se u biogradu oko 14 sati u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića. Vozeći Nisan švedskih oznaka, 75-godišnjak sa zadarskog područja nije stao na znak stop te je oduzeo prednost 46-godišnjaku na skuteru koji je uslijed pada zadobio lakše tjelesne ozljede.

S obzirom da je ovim nezgodama nastavljen crni niz stradavanja motociklista, policija apelira na ostale sudionike u prometu da "vide" motocikliste i uvažavaju ih u prometu.

19. travanj 2024 14:16