"A DI SI TI OD TOG PAPKA?!" Fatalna Karla sočno isprozivala Gospodina Savršenog i skinula se za Playboy

Karla Krneta, jedna od natjecateljica novog showa RTL-a Gospodin Savršeni,netom prije početka emitiranja emisije uputila je poruku Goranu Jurenecu za čiju se ljubav bori. ‘A di si ti od tog papka, ajme ženo moja, ljubim te!’, napisala je Zadranka komentirajući na Facebooku status Nandi Uzelac koja se također natječe u showu.
Prije nekoliko dana Karla, inače kći glumice Tamare Šoletić, poznate po ulogama u sapunicama, na Instagramu je uz atraktivnu fotografiju objavila kako se skinula za hrvatsko izdanje Playboya. Njezin editorijal na čak deset stranica bit će objavljen u prosinačkom broju.


Fatalna Karla, kako su je svojedobno nazvali mediji, i njen dečko pretukli su na Hvaru u srpnju 2006. dvojicu tamnoputih britanskih turista. To joj nije bio jedini incident jer je zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja u obitelji tijekom godina zaradila čak nekoliko prijava na zadarskom Prekršajnom sudu. Kad joj je bilo samo 15 godina, policija ju je uhitila s tabletama ecstasyja, dok je prije desetak godina u pijanom stanju nasrnula na majku i brata razbijajući namještaj po stanu. Posljednji u nizu incidenata dogodio se u veljači 2016., kad je u jednom zadarskom stanu pretukla muškarca iz Njemačke udarcima glavom u glavu.
Karli su 32 godine, po zanimanju je medicinska sestra i za sebe kaže kako je žena mekog srca.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ZBOG VODOVODNE CIJEVI RATKO BUTERIN NE MOŽE NIŠTA GRADITI U SVOM DVORIŠTU: "Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."

Već treću godinu Ratko Buterin iz Paljuva čeka izmještanje vodovodne cijevi velikog profila kako bi na svom zeml...
"Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."