FOTO: DODIJELJENE GODIŠNJE NAGRADE SPORTSKOG AKADEMSKOG SAVEZA Evo tko su najbolji sportaši i sportašice Sveučilišta u Zadru

FOTO: DODIJELJENE GODIŠNJE NAGRADE SPORTSKOG AKADEMSKOG SAVEZA
Muška momčad studentskog šahovskog kluba
Ženska ekipa studentskog košarkaškog kluba
Plivačica Ana Bajok - najbolja sportašica
Stefan Vulić - najbolji sportaš
Judašica Martina Žarković - najperspektivnija mlada sportašica
Posebna nagrada za izniman doprinos razvoju sveučilišnog sporta
Martina Juričević u ime ženske ekipe odbojkaškog kluba
Tonći Jerak
Rektorica Dijana Vican

U zgradi Rektorata u ponedjeljak ujutro studentima su dodijeljene godišnje nagrade Sportskog akademskog saveza Sveučilišta u Zadru za sportske uspjehe ostvarene u prošloj akademskoj godini.

- S najvećim naklonom dolazim na ovaj susret. Vi ste svojim uspjesima veličina koja pomaže u izgradnji imena najstarijeg sveučilišta. Ispisujete povijest našeg fakulteta, a ovim uspjesima dvostruko vrijedite jer pored studija ostvarujete i izvanredne sportske rezultate, rekla je rektorica Dijana Vican na dodjeli svečanih priznanja.

Najboljom ženskom ekipom proglašena je ženska ekipa studentskog košarkaškog kluba koja je na završnici studentskog prvenstva Hrvatske u Rovinju osvojila drugo mjesto. Pod vodstvom profesorice Gordane Ivković i pomoćne trenerice Antonie Erslan srebro su osvojile Ivana Dujić, Nina Dedić, Glorija Sikirić, Marija Šolić, Nicol Dražević, Petra Pavičić i Klaudija Tukić.

Momčad studentskog šahovskog kluba proglašena je najboljom muškom momčadi zbog osvojenog trećeg mjesta na studentskog prvenstvu Hrvatske u Rovinju. Pod vodstvom profesora Patrika Levačića broncu su osvojili Ivan Kolić, Damir Mustać i Ivan Kovačević.

Ana Bajok koja je na studentskom prvenstvu Hrvatske u plivanju u Vukovaru osvojila zlato na 100m leđno i dvije bronce na 50m i 100m leptir proglašena je najboljom sportašicom.

Najbolji sportaš je Stefan Vulić, član futsal ekipe koji se u prošloj sezoni iskazao kao jedan od lidera i najboljih igrača futsal ekipe koja je osvojila treće mjesto na natjecanju UniSport Play u Varaždinu.

Najperspektivnija mlada sportašica je Martina Žarković koja je postala studentska prvakinja Hrvatske u judu do 52 kilograma na natjecanju u Zagrebu.

Antonio Goja proglašen je najperspektivnijim mladim sportašem. Antonio je nastupao za mušku stolnotenisku ekipu na natjecanju UniSport Play u Varaždinu i UniSport Finals u Rovinju te je ostvario sve pobjede u svojim mečevima.

Posebnu nagradu za izniman doprinos razvoju sveučilišnog sporta dobili su Ina Marin, Katarina Delač, Toni Ercegović, Eleonora Lovraković (stolni tenis), Toni Galov (futsal) i Marko Atelj (košarka).

Ženska ekipa odbojkaškog kluba za osvojeno drugo mjesto na Međunarodnom Božićnom studenstkom turniru u Dubrovniku 2017. godine dobila je posebnu nagradu. Srebro su osvojile Martina Juričević, Enea Mujagić, Iva Čotrić, Kristina Golem, Mia Ninčević, Matea Trifunović, Marela Mastelić i Tea Stjepić.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NEVJEROJATNA ISPOVIJEST JUNAKA DOMOVINSKOG RATA NEVENA SORIĆA IZ BIBINJA Ja 25 godina ne mogu riješiti stambeno pitanje i s obitelji živim u 30 kvadrata, a oni koji rata nisu vidjeli danas uživaju u državnim stanovima! Znaju to svi: među 'Poskocima' je bilo teških kriminalaca!

Ja 25 godina ne mogu riješiti stambeno pitanje i s obitelji živim u 30 kvadrata, a oni koji rata nisu vidjeli danas uživaju u državnim stanovima! Znaju to svi: među 'Poskocima' je bilo teških kriminalaca!
Neven je junak. U jeku najjačeg topničko-pješačkog napada na području Jasenica, uzeo je ručni raketni bacač i iz...
Ja 25 godina ne mogu riješiti stambeno pitanje i s obitelji živim u 30 kvadrata, a oni koji rata nisu vidjeli danas uživaju u državnim stanovima! Znaju to svi: među 'Poskocima' je bilo teških kriminalaca!

FOTO&VIDEO: REPORTERI U OBOROVCU NAKON MISTERIOZNE SMRTI POMOĆNICE DR. GORANA JUSUPA Što se Veroniki zapravo dogodilo? Gdje je bio dr. Jusup? Obrovčani: Ovo je tipičan slučaj u kojem su institucije zakazale prema oboje!

Što se Veroniki zapravo dogodilo? Gdje je bio dr. Jusup? Obrovčani: Ovo je tipičan slučaj u kojem su institucije zakazale prema oboje!
- Žalosno! Ovo je čisti primjer gdje su institucije zakazale. Odavno su oboje trebali biti hospitalizirani i to ...
Što se Veroniki zapravo dogodilo? Gdje je bio dr. Jusup? Obrovčani: Ovo je tipičan slučaj u kojem su institucije zakazale prema oboje!