StoryEditorOCM
4 kantunaGNJEV U ZADRU

Stranica kafića u kojem je napadnuta cura zatrpana bijesnim porukama: 'Ovo je mjesto zločina, opasno po život'

Piše JL
18. prosinca 2018. - 15:24
daruvarac9-111018

Kafić Chillout u Zadru, gdje je Darko Kovačević Daruvarac (31) brutalno pretukao 18-godišnju Zadranku dok su gosti samo gledali, ovih je dana na Facebooku zatrpan porukama gnjevnih korisnika.

Oni uglavnom iznose činjenice na hrvatskom i engleskom jeziku u nadi da će negativnim komentarima i recenzijama srušiti vidljivost stranice na Facebooku, ili odvratiti potencijalne nove goste.

‘Vlasnici ovog mjesta pokušali su zataškati stravičan slučaj nasilja i pokušaja ubojstva. Jedan od njihovih gostiju, navodno i prijatelj, brutalno je pretukao svoju djevojku u kafiću dok su oni samo stajali i gledali. Nitko nije pomogao, nitko nije pozvao policiju. Nitko nije uopće reagirao dok je on govorio da je zapravo želi ubiti. Nikad ne idite tamo, nikad’, napisala je jedna korisnica.

‘Izbjegavajte ovo mjesto. Mogli bi vas pokušati ubiti’, napisala je druga.

Jedan se korisnik također pridružio malo detaljnijim opisom: ‘Ovo je bilo mjesto zločina kad su vlasnici pojačali muziku dok je njihov prijatelj body builder mlatio svoju djevojku i udarao joj glavom o lavabo te joj izbio tri zuba. Nakon toga ju je nokautirao nogom u glavu pokušavajući je ubiti. Vlasnica Matea je odbila zvati policiju, pomogla mu je pobjeći i počistiti krvavi pod. Ljudi, izbjegavajte!’

‘Ako ste gošća kafica i mlati vas nabildana muskarčina, diskrecija vam je zajamčena… Ekipa će pojačati glazbu i staviti čepove u uši’, napisao je još jedan. Neki su dodavali i linkove, ali i razvoj događaja:

‘Vjerovali ili ne, ali u zadarskom zloglasnim kafiću Chill out puštaju video snimke Loreninog zlostavljanja, a prisutna ekipa plješće kada onaj mesnati zlikovac Darko udara Lorenu u glavu. Žalosno je što mlade djevojke iz obližnje škole i dalje dolaze u taj krvavi kafić’, napisao je jedan korisnik koji je pozvao ostale da ostave negativnu ocjenu lokaciji na Googleu.

U srijedu se u Zadru organizira novi prosvjed potpore djevojci koju je pretukao Darko Kovačević Daruvarac. Skup je najavljen za srijedu od 15 sati na Narodnom trgu preko Facebook grupe ‘Protiv pravosuđa koje štiti kriminalce’.

26. travanj 2024 06:03