ATRAKTIVAN POZIV Luka Gaženica traži zakupce poslovnih prostora namijenjenih za kafiće, restoran i trgovine

ATRAKTIVAN POZIV

Putnička luka Gaženica daje u zakup poslovne prostore na novom terminalu. Od ove će se godine sav domaći i međunarodni promet, kao i prodaja karata, odvijati na novom terminalu pa je stoga koncesionar putničke luke u blizini Zadra, Zadar International Port Operations (ZIPO), uputio poziv za zakup komercijalnih prostora na terminalu.

Ukupno će se u najam dati 2.400 kvadratnih metara prostora namijenjenih za kafić, restoran, trgovine i supermarket te druge uslužne djelatnosti, navodi se u priopćenju, dok prostori imaju površinu veliku između 20 i 100 kvadrata, piše Novac.hr. 

- Upravo je zgrada terminala prva točka susreta turista i Zadra i to je prilika da se Zadar predstavi na najbolji mogući način. Posjetiteljima želimo pružiti vrhunsku uslugu, ali i dodatne sadržaje. Sigurni smo da ćemo u lokalnoj zajednici i Hrvatskoj naći kvalitetne partnere zainteresirane za poslovnu suradnju - kazao je Barbaros H. Ozakan, direktor tvrtke ZIPO.

Inače, Zadar godišnje posjeti više od 2,4 milijuna putnika, a više od pola tog prometa bilježi se u Gaženici zbog čega je riječ o jednoj od najprometnijih mediteranskih luka.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije