ATRAKTIVAN POZIV Luka Gaženica traži zakupce poslovnih prostora namijenjenih za kafiće, restoran i trgovine

ATRAKTIVAN POZIV

Putnička luka Gaženica daje u zakup poslovne prostore na novom terminalu. Od ove će se godine sav domaći i međunarodni promet, kao i prodaja karata, odvijati na novom terminalu pa je stoga koncesionar putničke luke u blizini Zadra, Zadar International Port Operations (ZIPO), uputio poziv za zakup komercijalnih prostora na terminalu.

Ukupno će se u najam dati 2.400 kvadratnih metara prostora namijenjenih za kafić, restoran, trgovine i supermarket te druge uslužne djelatnosti, navodi se u priopćenju, dok prostori imaju površinu veliku između 20 i 100 kvadrata, piše Novac.hr. 

- Upravo je zgrada terminala prva točka susreta turista i Zadra i to je prilika da se Zadar predstavi na najbolji mogući način. Posjetiteljima želimo pružiti vrhunsku uslugu, ali i dodatne sadržaje. Sigurni smo da ćemo u lokalnoj zajednici i Hrvatskoj naći kvalitetne partnere zainteresirane za poslovnu suradnju - kazao je Barbaros H. Ozakan, direktor tvrtke ZIPO.

Inače, Zadar godišnje posjeti više od 2,4 milijuna putnika, a više od pola tog prometa bilježi se u Gaženici zbog čega je riječ o jednoj od najprometnijih mediteranskih luka.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

PODUZETNIK JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, U BOLNICI NAM JE ISPRIČAO KAKO SU MU BIVŠI SURADNICI UNIŠTILI ŽIVOT "Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"

Saša Eles (54), vlasnik ribarskog obrta "Polip" iz Omišlja na otoku Krku nalazi se na odjelu Neurologi...
"Gađali su me sidrom i gliserom pokušavali spriječiti da izronim, a kada sam konačno došao do zraka, dočekao me repetirani pištolj"