NAKON JEZOVITOG POKUŠAJA UBOJSTVA Podignuta optužnica protiv Biograđanina koji je pregazio suprugu, pa je izbo nožem!

NAKON JEZOVITOG POKUŠAJA UBOJSTVA

Zbog teškog pokušaja ubojstva supruge koju je udario, a potom i pregazio automobilom, Županijsko državno odvjetništvo u Zadru (ŽDO) podiglo je pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv 68-godišnjeg Milenka Z. iz Biograda. Kada je 23. prosinca 2018. u 9,45 sati ugledao suprugu u Osječkoj ulici u Biogradu, Milenko Z. je osobnim automobilom najprije udario u predjelu nogu pri čemu je ona pala na tlo nakon čega je i automobilom prešao preko nje.

Nakon što se podigla i uz pomoć susjeda prešla ogradni zid dvorišta jedne kuće, Milenko Z. je tamo sustigao, te joj nožem zadao ubode iznad desne ključne kosti i desne strane lica.

U sumanutom napadu suprzga žena je zadobila teške i po život opasne ozljede: prijelom lijeve lopatice, prijelom šestog do devetog rebra s posljedicom pneumotoraksa na desnoj strani, prijelom desne potkoljenice i lacerokontuznu ranu lijeve potkoljenice.

Biograđanin se nalazi u istražnom zatvoru od 23. prosinca 2018., a u optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

U nasrtaju automobilom Milenko Z. lakše je ozlijedio još dvoje građana.

Od još težih posljedica ženu su spasili mještani Petar, Mladen i Davor Pešić koji su zbog toga predloženi su za Grb Grada Biograda.- -Nedilja jutro je bila, a ja sam staja na glavnoj cesti ispred moje kuće. Bilo je taman prije deset sati, ljudi su se vraćali iz crkve. Kad u jednom trenutku Milenko u svom "Polu" zasta nekih petnaestak metara od mene na cesti. Zasta, gleda, čeka i onda, ujedanput, punim gasom krenio na svoju ženu koja mu je zajedno sa svojom prijateljicom dolazila ususret, posvjedočio je Petar Pešić novinarima nakon bizarnog događaja. On je ne razmišljajući, odmah krenuo pomoći nesretnoj ženi.

- Zgrabija san je, podiga na noge, njenu ruku prebacio preko svog vrata i tako smo zajedno bježali u sporednu ulicu koja vodi do moje kuće. Dok smo mi bježali Milenko je okrenio auto u polju kupusa, pokosio žičanu ogradu isprid sebe i punim gasom na nas! Srića u nesrići je bila što je ulica uska i sa obe strane je niski zid. Mi smo išli s desne strane ulice tako da kad je on na nas naletija, nije moga do kraja smotat u desnu stranu. Smeta mu je zid. Jer da je smota, ili da smo mi bili na livoj strani, ne bi ja danas priča s vama... - rekao je.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ZBOG VODOVODNE CIJEVI RATKO BUTERIN NE MOŽE NIŠTA GRADITI U SVOM DVORIŠTU: "Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."

Već treću godinu Ratko Buterin iz Paljuva čeka izmještanje vodovodne cijevi velikog profila kako bi na svom zeml...
"Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."

MUŠKARAC (45) IZ OKOLICE ZADRA KOJEG JE KAŠTELANKA (52) PRIJAVILA ZA ANALNO SILOVANJE IMA PEDOFILSKU PROŠLOST Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!

Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!
Muškarac (45) iz okolice Zadra kojeg je u nedjelju 10. veljače prijavila 52-godišnja Kaštelanka za silovanje, jo...
Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!