FOTO: ZADARSKI MEMENTO Krševan Meštrović proslavio stoljeće života: "Brzo je prošlo!"

FOTO: ZADARSKI MEMENTO

"Brzo je prošlo, život mi je bio sretan. Puno toga lipog sam prošao i ni za čim ne žalim"- rekao je Krševan Meštrović iz Bokanjca u Zadru nakon što je u nedjelju u krugu obitelji proslavio ravnih 100 godina života.

Dok trezveno, tečno i živopisno priča o svom životu, isprepletenom sa sudbinom rodnog Zadra nitko mu ne bi dao stoljeće. Dva puta je torpediran i potopljen kao mornar talijanske mornarice. Nakon rata bio je i prvi voditelj za turizam grada Zadra, a poslije i samoposluge u Zadru na Relji.

Slobodna Dalmacija je s Meštrovićem napravila razgovor kada je proslavio 97 godina života www.slobodnadalmacija.hr, a 100-godišnjak je novinare u nedjelju pozvao i na proslavu svog 110.rođendana.

Naslovnica Fotoreport

Najčitanije

ZBOG VODOVODNE CIJEVI RATKO BUTERIN NE MOŽE NIŠTA GRADITI U SVOM DVORIŠTU: "Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."

Već treću godinu Ratko Buterin iz Paljuva čeka izmještanje vodovodne cijevi velikog profila kako bi na svom zeml...
"Molili su me da ne tužim "Vodovod" dok ne prođe tehnički prijem. Nisam ih tužio, a oni su onda zaboravili na mene i ne žele "skratiti" tu prokletu cijev za desetak metara..."

MUŠKARAC (45) IZ OKOLICE ZADRA KOJEG JE KAŠTELANKA (52) PRIJAVILA ZA ANALNO SILOVANJE IMA PEDOFILSKU PROŠLOST Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!

Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!
Muškarac (45) iz okolice Zadra kojeg je u nedjelju 10. veljače prijavila 52-godišnja Kaštelanka za silovanje, jo...
Kao 25-godišnjak je prijavljen za bludničenje nad djevojčicama, a zbog silovanja dječaka i tinejdžerice bio je u zatvoru!