SKLIZNUO PREKO OPASNOG ZIDA Snowboarder koji je stradao u Sloveniji, 22-godišnji je L.Z. iz Privlake pokraj Zadra

SKLIZNUO PREKO OPASNOG ZIDA

Hrvatski snowboarder koji je tragično stradao nedaleko od skijaškog centra Krvavec, u nedjelju 17.veljače oko 13.30 sati, 22-godišnji je L.Z. iz Privlake pokraj Zadra.
U stanju teškog šoka njegova obitelj iz Privlake nije mogla komentirati tragični događaj, a ništa više nisu mogli reći ni njegovi poznanici osim da je riječ o veselom i dragom mladiću koji je bio zaljubljen u "snowboard".
Posljednji ispraćaj stradalog 22-godišnjaka održat će se u petak u 15 sati u Privlaci.
Mladić je stradao nakon što je krenuo u potragu za daskom koja mu je zbog skliskog terena pobjegla preko zida i završila van zaštićenog područja skijališta.
Spuštajući se niz klizavu i strmu kosinu na Zvohu, skliznuo je preko opasnog zida, pao u provaliju i preminuo od zadobivenih teških ozljeda.
Pripadnici gorske službe spašavanja i dežurna ekipa hitne pomoći su pomoću helikoptera locirali tijelo na području Kališki graben u naselju Kokra, na području općine Predvor i prebacili tijelo u dolinu.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

ŠOK U STANOVIMA NAKON ISPADANJA U TREĆU LIGU Svetko Ćustić: 'Zadar je dao četiri viceprvaka svijeta, a nema adekvatno nogometno igralište'! Da su barem otkinuli "zrno" s metalne konstrukcije u Gaženici i natkrili tribine...

Svetko Ćustić: 'Zadar je dao četiri viceprvaka svijeta, a nema adekvatno nogometno igralište'! Da su barem otkinuli
Stanovi su zanijemili, nakon što je na njihovu adresu stigla vijest iz Hrvatskog nogometnog saveza, naime, Žalbe...
Svetko Ćustić: 'Zadar je dao četiri viceprvaka svijeta, a nema adekvatno nogometno igralište'! Da su barem otkinuli "zrno" s metalne konstrukcije u Gaženici i natkrili tribine...