FOTOREPORT Dva lica Puta Stanova, donji dio završen, gornji još "u prašini"

FOTOREPORT

Obišli smo Ulicu Put Stanova čiji je obnovljeni dio, na kojemu su radovi trajali dva mjeseca, otvoren za sav promet.

Rekonstrukciju u vrijednosti 700 tisuća kuna obavile su Ceste Zadarske županije, novi asfalt postavljen je u dužini od 350 metara, od raskrižja s Ulicom dr. Franje Tuđmana do skretanja kod skladišta Vodovoda.

Gornji dio Ulice Put Stanova, od raskrižja s Ulicom Domovinskog rata do spoja s Ulicom Kraljice Mira, još je "u prašini", posao je zapeo s problemom zbog izvlaštenja zemljišta za nogostup s lijeve strane kolnika.

Nositelj radova je splitski Cestar u vrijednosti od 6,7 milijuna s PDV-om.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NAKON ŠTO MU JE SIN UBIJEN U PUCNJAVI U MASLENICI, OTAC 42-GODIŠNJAKA KAŽE: "Svi smo u šoku. Moj sin je radio u Irskoj, a 10. lipnja je došao na svoj prvi godišnji odmor u našu vikendicu u Vinjercu..." Što se dogodilo između dvojice prijatelja iz djetinjstva?

- Svi smo u šoku. Moj sin je radio u Irskoj, a 10. lipnja je došao na svoj prvi godišnji odmor u našu vikendicu ...
"Svi smo u šoku. Moj sin je radio u Irskoj, a 10. lipnja je došao na svoj prvi godišnji odmor u našu vikendicu u Vinjercu..." Što se dogodilo između dvojice prijatelja iz djetinjstva?

FOTO&VIDEO: DEVASTACIJA U UVALI KOSTANJ U OPĆINI KUKLJICA Poznati zagrebački poduzetnik prokrčio 200 metara hrastove šume bez ikakve dozvole! Načelnik Boško: Priznajem, znao sam za to, ali nikome ništa nisam prijavio!

Poznati zagrebački poduzetnik prokrčio 200 metara hrastove šume bez ikakve dozvole! Načelnik Boško: Priznajem, znao sam za to, ali nikome ništa nisam prijavio!
- Uništavaju nam uvalu Kostanj! Jednoj od najljepših plaža na Jadranu, jednoj od najljepših uvala na otoku Uglja...
Poznati zagrebački poduzetnik prokrčio 200 metara hrastove šume bez ikakve dozvole! Načelnik Boško: Priznajem, znao sam za to, ali nikome ništa nisam prijavio!