StoryEditorOCM
4 kantunaU ORGANIZACIJI PRIRODOSLOVNO-GRAFIČKE ŠKOLE

Biciklijadom "Grad pripada i nama!" završili 18. po redu Eko-dani

Piše Zadarski.hr
5. svibnja 2019. - 10:36
Biciklijada_18. Eko dani 2019 (2)

Jučer su feštom u školskom dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole završili 18. po redu Eko-dani  u organizaciji škole. Fešta je upriličena na cilju tradicionalne biciklijade čiji je start bio ispred Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole.

Sudjelovalo je oko stotinjak biciklista različite dobi, a u školskom dvorištu dočekala ih je glazba uživo i okrepa za koju su se pobrinuli nastavnici i učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole koji su ove godine bili partneri školi organizatoru.

U velikoj, metar i pol širokoj tavi skuhali su varivo koje se dijelilo svim nazočnima u dvorištu. Kuhalo se pod stručnim okom poznatog kuhara Renata Kraljeva.

Glazba srednjoškolaca okupljenih oko učenika Prirodoslovno-grafičke škole Dorijana Dukića, prekidana je izvlačenjem lutrije koju je organizirao i vodio djelatnik Prirodoslovno-grafičke škole, prof. Ivica Antić.

Glavnu nagradu, vrijednu biciklu osvojila je devetogodišnja sudionoica biciklijade, presretna, Stella Vulić. Zadovoljni sudionici odlazili su iz dvorišta s pozdravom "Do viđenja, dogodine"! - javio je ravnatelj Prirodoslovno-grafičke škole Tomislav Grbin.

23. travanj 2024 13:18