VIDEO S MJESTA DOGAĐAJA: NOVA PALJEVINA NA STANOVIMA Ford mondeo u vlasništvu 38-godišnjakinje namjerno zapaljen, policija privela 42-godišnjaka s iste adrese!

VIDEO S MJESTA DOGAĐAJA: NOVA PALJEVINA NA STANOVIMA

NOVO:

Rezultati očevida pokazali su da je požar na automobilu namjerno izazvan otvorenim plamenom djelomično gorivom tvari. Materijalna šteta se još uvijek utvrđuje, a 42-godišnji Zadranin koji je uhićen na licu mjesta i dalje se nalazi na krim obradi u poliiciji.

Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

 

RANIJE:

U nedjelju navečer na Stanovima izgorio je Ford Mondeo u dvorištu obiteljske kuće.

Dojavu o požaru na osobnom automobilu u Riječkoj ulici policija je dobila oko 20.18 sati. Na teren su odmah izašli vatrogasci koji su ugasili vatru oko 21 sat, ali automobil u vlasništvu 38-godišnjakinje bio je u potpunosti uništen.

Uzrok požara još nije otkriven, pretpostavlja se da je izazvan namjerno. Policija je nakon dojave u blizini požarišta pronašla 42-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s požarom. naime, on i vlasnica automobila prijavljeni su na istoj kućnoj adresi, te se vjerojatno radi o nekim obiteljskim razmiricama.

Snimku zapaljenog automobila poslao nam je čitatelj.

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NAKON ŠTO MU JE SIN UBIJEN U PUCNJAVI U MASLENICI, OTAC 42-GODIŠNJAKA KAŽE: "Svi smo u šoku. Moj sin je radio u Irskoj, a 10. lipnja je došao na svoj prvi godišnji odmor u našu vikendicu u Vinjercu..." Što se dogodilo između dvojice prijatelja iz djetinjstva?

- Svi smo u šoku. Moj sin je radio u Irskoj, a 10. lipnja je došao na svoj prvi godišnji odmor u našu vikendicu ...
"Svi smo u šoku. Moj sin je radio u Irskoj, a 10. lipnja je došao na svoj prvi godišnji odmor u našu vikendicu u Vinjercu..." Što se dogodilo između dvojice prijatelja iz djetinjstva?

FOTO&VIDEO: DEVASTACIJA U UVALI KOSTANJ U OPĆINI KUKLJICA Poznati zagrebački poduzetnik prokrčio 200 metara hrastove šume bez ikakve dozvole! Načelnik Boško: Priznajem, znao sam za to, ali nikome ništa nisam prijavio!

Poznati zagrebački poduzetnik prokrčio 200 metara hrastove šume bez ikakve dozvole! Načelnik Boško: Priznajem, znao sam za to, ali nikome ništa nisam prijavio!
- Uništavaju nam uvalu Kostanj! Jednoj od najljepših plaža na Jadranu, jednoj od najljepših uvala na otoku Uglja...
Poznati zagrebački poduzetnik prokrčio 200 metara hrastove šume bez ikakve dozvole! Načelnik Boško: Priznajem, znao sam za to, ali nikome ništa nisam prijavio!