MLADEN GRDOVIĆ PORUČUJE MIROSLAVU ŠKORI U politiku se slabo razumijem i volim bevandu, a ti prijatelju ostavi se politike, Kolinda će te satrati!

MLADEN GRDOVIĆ PORUČUJE MIROSLAVU ŠKORI

Kandidatura Miroslava Škore za predsjednika Hrvatske izazvala je lavinu reakcije među njegovim prijateljima i kolegama s estrade, a među njima i zadarskog grdelina Mladena Grdovića. Zavaljen u udobnom naslonjaču jednog restorana u Sukošanu popularni Cule je mrtav hladan za RTL televiziju između ostalog izjavio "kako bi on sigurno bio izabran za predsjednika, da se odlučio kandidirati".

Grdovićev komentar odmah je preplavio društvene mreže, a Kalelargom se zakotrljala priča kako Grdovića više ne možeš dobiti ni na telefon od kad je najavio ulazak u politiku.

Istina, Grdovića se ne može dobiti na telefon, čak i njegov menadžer nam je to priznao, ali ne zato što je odlučio ući u utrku za Pantovčak, nego zato što je mobitel nekidan izgubio u Istanbulu. Na novom broju zatekli smo ga "na selu", kako nam je rekao, a gdje točno nije htio otkriti, iako se u pozadini našeg razgovora moglo čuti da je bio u veselom društvu.

- Mene narod voli i da se ja kandidiram za predsjednika, dobio bih u prvom krugu izbora – odgovara Mladen na naše pitanje zašto misli da bi bio dobar kandidat za predsjednika Lijepe naše.

- Škoro je moj prijatelj, poznajemo se jako dugo, i jako volim njegove pjesme. Njegova želja da bude predsjednik Hrvatske me veseli. Nemam ništa protiv toga, ali ja za njega ne mogu glasati. Želim mu puno uspjeha u politici, no ja sam ipak uz sadašnju predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i premijera Andreja Plenkovića – kaže Mladen.
Kaže da se nije iznenadio Škorinim ulaskom u politiku jer je on uvijek i bio u politici, ali nikad ovako ozbiljno kao do sada, što je već i pokazao na samom predstavljanju kandidature. Zbog toga misli da će Škoro biti ozbiljan kandidat, bez obzira na to što mu on ne daje šansu za pobjedu, jer sve što je Škoro dosad u životu radio, radio je temeljito i ozbiljno, i u svemu je postizao odlične rezultate, govori popularni zadarski pjevač.

- Miroslav Škoro je dobar prijatelj i dobar pjevač. Od svoje pjevačke karijere zaradio je dosta šoldi i što mu sad treba ulaziti u politiku i gurati se za mjesto predsjednika – pita se Mladen koji bi u svojoj predsjedničku kampanju, kad bi se kandidirao, svog menadžera zamolio da mu organizira seriju koncerata. Na koncertima bi samo pjevao, bez držanja političkih govora, i to bi bilo dovoljno za pobjedu, jer narod ga oduvijek voli i podržava. Svjestan je ipak da ulazak u jednu dugu i napornu političku kampanju po pravilima "surove politike" nije više za njegove godine.

- Ja sam prešao 60 godina, u politiku se slabo razumijem i volim bevandu. Vjeruj mi prijatelju, to je najbolje. Što mi više treba? Što mi treba ta ludnica od politike? Svi znaju tko su moji prijatelji u politici i ja ću uvijek biti uz njih - naglašava Mladen, misleći na svoju dugogodišnju podršku HDZ-u. Unatoč stavu da je Škoro dobar i ozbiljan kandidat za predsjednika Grdović smatra da nema šanse u srazu s Kolindom Grabar Kitarović, pogotovo ako se njih dvoje susretne u drugom krugu.

- Ako do toga dođe, ako predsjednica Kolinda i Škoro uđu u drugi krug, Kolinda će ga satrati! Zato bi mu bilo bolje da se na vrijeme makne iz svega toga, neka se ostavi politike i uhvati pisanja pjesama. Neka nam napiše još neku lipu pismu kao što je ona njegova "Ne dirajte mi ravnicu" – poručuje Mladen Grdović svom prijatelju Miroslavu Škori.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

KAOS NA OTOKU KOD ZADRA UMALO PRERASTAO U OPĆU TUČNJAVU Turisti od sinoć 'zarobljeni' na otoku: mjesta na brodu nije bilo iako su kupili karte! Odavno rezervirali mjesta u trajektu, a kad je uplovio, ispalo je da je pun!

Turisti od sinoć 'zarobljeni' na otoku: mjesta na brodu nije bilo iako su kupili karte! Odavno rezervirali mjesta u trajektu, a kad je uplovio, ispalo je da je pun!
Dvadesetak turista od sinoć je "zarobljeno" na otoku Istu u zadarskom arhipelagu jer se, pogreškom Jad...
Turisti od sinoć 'zarobljeni' na otoku: mjesta na brodu nije bilo iako su kupili karte! Odavno rezervirali mjesta u trajektu, a kad je uplovio, ispalo je da je pun!

FOTO: TEŠKO BOLESNOJ DJEVOJČICI IZ POLAČE TREBA POMOĆ Laura Čulina ima 14 godina, iz škole donosi petice i ima samo jednu želju: izaći iz stana i hodati, hodati, hodati... Pomozimo joj da je ostvari!

Laura Čulina ima 14 godina, iz škole donosi petice i ima samo jednu želju: izaći iz stana i hodati, hodati, hodati... Pomozimo joj da je ostvari!
Nitko tko to nije doživio, ne može shvatiti kroz što smo prošli, bila je kao biljka. Ona bi spavala, a ja sam jo...
Laura Čulina ima 14 godina, iz škole donosi petice i ima samo jednu želju: izaći iz stana i hodati, hodati, hodati... Pomozimo joj da je ostvari!