StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO&VIDEO: RITA ORA ODRŽALA KONCERT NA VIŠNJIKU; PJEVALA S HRVATSKOM ZASTAVOM U RUCI

"Bila sam na puno lijepih mjesta, ali ovo je jedno od najljepših!"

Piše I.N. / I.I.
31. kolovoza 2019. - 01:30

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica Rita Ora u petak navečer održala je spektakularni koncert u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. Između pet i šest tisuća ljudi pratilo je pedesepetominutni nastup popularne zvijezde kosovskih korijena koja je izvela neke od svojih najvećih hitova. Publiku su u početku zagrijale Domenica i Franka Batelić.

- Bila sam na puno lijepih mjesta, ali ovo je jedno od najljepših. Hrvatska je lijepa zemlja divnih i velikodušnih ljudi, poručila je Ora prije nego je publiku podigla na noge rečenicom: Croatia make some noise!

Unatoč sumnjama da koncert neće biti dobro posjećen, pred sami nastup britanske pjevačice dvorana se popunila. Koliko karata je prodano, a koliko ih je „otpalo“ na sponzore te koliko ih je podijeljeno, još uvijek nije poznato.

Popularna pjevačica u Zadru je nastupila u sklopu svoje turneje povodom promocije albuma Phoenix. Ora je, uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i druge, gdje je redom punila dvorane, uvrstila i donatov grad.

U Zadar je stigla u petak popodne privatnim avionom, a navodno je tokom dana odsjela u hotelu Punta skala u Petrčanima. Rita Ora se nakon koncerta navodno odmah zaputila u Zračnu luku Zadar te odmah kreće s pripremama za berlinski koncert koji se održava 7. rujna. Oru je obukao najpoznatiji domaći kreator, Juraj Zigman, koji se angažmanom pohvalio i na svojemu Instagramu. 

Kako doznajemo, britanska pjevačica nije imala nikakvih posebih zahtjeva prije samog nastupa u dvorani Krešimira Ćosića osim da je u backstageu čeka puno vode, boca tequile i boca gina za nju i njeno osoblje koje je u Zadar doputovalo u četvrtak.

Veliki medijski interes oko koncerta Rite Ore zasigurno su pobudili i troškovi organizacije koncerta, koju je na sebe preuzela gradska tvrtka ŠC Višnjik, a koji se kreću oko tri milijuna kuna.

 

17. travanj 2024 18:08