StoryEditorOCM
4 kantunaSDP TRAŽI OSTAVKU DUKIĆA I PALEKE

"Nakon janjca na rivi, fluorescentnih golubova na Kalelargi i pande na Forumu, koncert Rite Ore došao je kao kruna na još jednu bezidejnu turističku sezonu!"

Piše Zadarski.hr
1. rujna 2019. - 13:50
rita_ora1-300819

-  Zbog minusa od milijun kuna nakon koncerta Rite Ore mnogi bi tražili ostavku Marija Paleke (op. a. direktora Turističke zajednice Grada Zadra). Ali, kako Mario Paleka na to mjesto nije ni došao kao najbolji kandidat, već kao najbolji gradonačelnikov prijatelj, ostavku bi ovaj put trebao podnijeti Palekin frend- zaključili su u Gradskoj organizaciji SDP-a nakon koncerta Rite Ore u petak u Sportskom centru Višnjik u Zadru. 

- Nakon janjca na rivi, fluorescentnih golubova na Kalelargi i pande na Forumu, koncert Rite Ore došao je kao kruna na još jednu bezidejnu, nesadržajnu i organizacijski katastrofalnu turističku sezonu u našem gradu. Ovdje se definitivno treba postavit i pitanje odgovornosti gradonačelnika Branka Dukića jer je on taj koji je po stranačkom ključu kadrovirao svog najboljeg prijatelja na mjesto direktora TZ-a koji očito nije dovoljno kompetentan i stručan. Konstatacija o ostavci i otakzu na kraju intervjua zbog ovog slučaja bi trebala vrijediti za obojicu! - zaključio je gradski vijećnik SDP-a Daniel Radeta. 

25. travanj 2024 08:34