StoryEditorOCM
4 kantunaOBJAVLJENA PRESUDA NAKON PET GODINA SUDOVANJA

Mladen Modrić Padela dobio godinu dana zatvora uvjetno zbog prijetnje vlasnicima portala Zadar danas da će ih zaklati!

Piše IN
18. rujna 2019. - 19:05
PADELA_02-530x533-1

Mladen Modrić (59) zvani Padela kažnjen je s jednom godinom zatvora, uvjetno na pet godina, zbog prijetnje upućene vlasnicima portala "Zadar danas", Marku Grzunovu i Zrinki Božajić.

Sutkinja Općinskog suda u Zadru Danijela Zupčić Poljak presudu je objavila u srijedu, nakon što je postupak trajao gotovo pet godina, i na kojem se izmijenilo nekoliko sudaca. Postupak je najprije vodila sutkinja Ana Zrilić ali je otišla na porodiljni, predmet je potom dobio Tomislav Šimić, danas bivši sudac Općinskog suda, ali ročište nije zazvao godinu i pol dana, da bi na koncu predmet došao u ruke sutkinje koja je donijela osuđujuću presudu.

Grzunov i Božajić su na svom portalu pisali o poslovnim aktivnostima Zdenka Zrilića, bivšeg savjetnika Hypo banke, i njegovih poslovnih prijatelja, među kojima je bio i Mladen Modrić Padela. Nezadovoljan njihovim pisanjem Padela im je zaprijetio tako što im je, među ostalim, rekao da će ih zaklati, pokazujući prstom preko vrata, od uha do uha.

Grzunov i Božajić prijavili su Modrićevu prijetnju policiji, a Općinsko državno odvjetništvo je nakon toga pokrenulo postupak koji je sada dovršen u prvom stupnju.

26. travanj 2024 08:41