StoryEditorOCM
4 kantunaZAGREPČANKE NA PRIVREMENOM RADU U ZADRU

Organizatorica (22) prostitucije vodila je noćni klub na Boriku, a čuvao ih je Zadranin poznat po drogi i nasilju! Znao se i cjenik seksualnih usluga...

Piše IN
28. rujna 2019. - 11:45
ples na štangi striptiz

Dvadeset dvogodišnja djevojka iz Zagreba koja je u četvrtak navečer privedena zbog prostitucije, radila je kao voditeljica noćnog kluba "Red carpet" kod benzinske postaje na Boriku. Djevojka je osumnjičena da je organizirala prostituciju odnosno da je podvodila 30-godišnjakinju također iz Zagreba, koja je u noćnom klubu radila kao striptiz plesačica. Nju je, prema policijskoj prijavi, 22-godišnjakinja podvodila klijentima na brodu uz cijenu od 8000 kuna. Kako doznajemo, klijenti su najčešće bili strani državljani koji su na unajmljenim brodovima boravili na zadarskom području.

Ulaz u noćni klub na Boriku naplaćuje se sto kuna, a piće i poseban ples klijente je koštao oko 600 kuna. Seksualne usluge su imale poseban cjenik i kretao se od oko 500 eura na više.

Prilikom pretrage prostorija u kojima su djevojke živjele policija je zatekla 29-godišnjeg Š.G. iz Zadra, inače zaposlenog kao zaštitara u jednom zadarskom hotelskom naselju. Muškarac je otprije poznat policiji zbog droge i nasilja, a kod njega su pronašli neregistrirani pištolj i nešto hašiša, zbog čega je također kazneno prijavljen.

Nakon što je ispitana kod državnog odvjetnika i suca istrage 22-godišnja "madam" je puštena da se brani sa slobode.

26. travanj 2024 05:46