SUVLASNIK OPERE KOMENTIRAO NAPAD U SVOM NOĆNOM KLUBU Pjerino Bebić: Američke vojnike napali su gosti!

SUVLASNIK OPERE KOMENTIRAO NAPAD U SVOM NOĆNOM KLUBU

- To mi je prva informacija. Prvi put čujem da je netko napadnut. Dajte mi tri minuta da provjerim o čemu se radi – kazao nam je Pjerino Bebić, suvlasnik zadarskog noćnog kluba Opera i bivši gradonačelnik grada Hvara, nakon što smo ga nazvali za komentar napada na dvojicu američki gej vojnika u njegovom klubu. Ubrzo nam se javio.

EKSKLUZIVNI VIDEO&FOTO: NOVI BRUTALNI NAPAD NA GOSTE U ZADRU Grupa muškaraca u noćnom klubu 'Opera' pretukla dvojicu tamnoputih američkih gej vojnika koji su twerkali na podiju! Napadnuti: Doslovno smo spašavali život! Pomogla nam je jedna domaća djevojka, ona je sada naš anđeo!

- Iz razgovora s voditeljem kluba koji je dao iskaz i policiji saznao sam da je između dvojice Amerikanaca i gostiju u jednom trenutku došlo do međusobnog naguravanja. Pozvana je policija, i zamoljeni su da izađu iz kluba, međutim oni su to odbili. Na koncu su ipak popustili i izašli iz kluba – kazao je Bebić.

Nakon što smo ga informirali da su dvojica napadnutih vojnika zatražila liječničku pomoć, da su im glave raskrvavljene i lica otečena od udaraca.

- Želio bi ih istaknuti da svaku sličnu situaciju pokušavamo riješiti na miran način – kazao nam je Pjerino Bebić, suvlasnik Opera uz splitskog poduzetnika Slobodana Matendu.

 

 

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije