STANODAVKA UBOJICE IZ SPLITA OTKRILA KAKAV JE BIO DAN PRIJE ZLOČINA 'Sjedio je sam samcat i gledao u prazno. Nije bio svoj...'

STANODAVKA UBOJICE IZ SPLITA OTKRILA KAKAV JE BIO DAN PRIJE ZLOČINA

Nakon što je Filip Zavadlav u Splitu brutalno ubio tri osobe, Dnevnik Nove TV je razgovarao s njegovom bivšom stanodavkom, koja je ispričala o njegovom ponašanju neposredno prije kretanja u ubilački pohod.

Dan prije zločina bio je vidno rastrojen, rekla je Marcela Sunara, bivša stanodavka Filipa Zavadlava.

- Ja sam rekla i policiji, on je dan prije, točno 24 sata prije, oko 15.30, 16 sati sjedio na ovoj stolici, za ovim stolom, sam samcat. Gledao je u prazno, pogledao ništa nije. Nije mi se javio. On inače kaže 'dobar dan', ali sad se nije javio, nije me ni pogledao. Nije ništa rekao. Samo je buljio u prazno, pojeo je nekakav jogurt, neko pecivo - rekla je Sunara i dodala da joj se obratio nakon što je policija došla u potrazi za puškom.

- Ispričavao mi se, rekao je 'Marcela, oprosti, oprosti, oprosti, ili ja oni, ja ne znam što ću, ja nisam spavao 16 dana, proveo sam noć na psihijatriji'. I to je govorio dok je tu prolazio, dok su ga odvodili u hodnik prema sobi jer on ništa nije razumio, vidjelo se na njemu. Ništa nije razumio. On nije bio svoj' - dodala je stanodavka za Dnevnik Nove TV.

Naslovnica Regional

Najčitanije

IZGRADNJA „LOVAČKE KUĆE” U POLAČI PRIJAVLJENA GRAĐEVINSKOJ INSPEKCIJI „Nije bilo natječaja, ne zna se tko radi, plaća se na crno...” Tomislav Prtenjača: „Sve je u redu samo kada se ništa ne radi – više se neću kandidirati za načelnika!”

„Nije bilo natječaja, ne zna se tko radi, plaća se na crno...” Tomislav Prtenjača: „Sve je u redu samo kada se ništa ne radi – više se neću kandidirati za načelnika!”
Aktualni načelnik Polače Tomislav Prtenjača već je sada 99 posto siguran da se sljedeće godine više neće kandidi...
„Nije bilo natječaja, ne zna se tko radi, plaća se na crno...” Tomislav Prtenjača: „Sve je u redu samo kada se ništa ne radi – više se neću kandidirati za načelnika!”