Promo

Veliki ljetni party Women in Adria powered by Somersby stigao u Split: uspješne poduzetnice i menadžerice zabavljale su se uz bogati program i tombolu

Piše PSD
Foto Jadran
12. lipnja 2021. - 12:44

Uspješne splitske poduzetnice i menadžerice družile su se sinoć na terasi Briig boutique hotela uz bogati program.

Time je Women in Adria ljetni party powered by Somersby nakon Zagreba, Čakovca, Opatije i Zadra službeno došao u grad podno Marjana. I to na oduševljenje pripadnica nježnijeg spola koje su jedva dočekale da se nakon duge pandemijske godine napokon zajedno druže.

image
Ante Cizmic/Cropix

Iako bi pomislili kako se pričalo samo o ženskim temama, varate se, jer su neke dame pokazale kako su potkovane nogometnim znanjem i krajičkom oka pratile dešavanja na prvoj utakmici ovogodišnjeg EURO-a između Italije i Turske. 

Party je održan u skladu s epidemiološkim mjerama uz bogati catering i, naravno, nezaobilazni Somersby. Uzvanice su se zabavljale uz glazbu, a neformalno druženje završilo je tombolom u kojoj su se dijelile prigodne nagrade, među kojima i vikend vožnja s Mazdom CX-30.

image
Jadran

Svaka od dama kući je ponijela i bogati goodie bag partnera i sponzora, a to su Somersby, kozmetike Anzotica i Essencia Adria, Hidra osvježavajuće piće, Argeta, Aurelia tjestenine, Curaprox, Pik, AllergoSan i Intimina.

image
Jadran

Women in Adria je mreža žena u biznisu čije su glavne inicijative povezivanje i razmjena informacija, iskustava i znanja, kako bi se pružila pomoć u pokretanju i upravljanju njihovim poslovima, karijerama i svakodnevnim životom.

image
Ante Cizmic/Cropix

Ovaj brand okuplja ambiciozne žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju želeći ih inspirirati, informirati i povezati.

- Jedva smo dočekali da se vratimo u normalne okolnosti. Tijekom godine smo inače prisutni diljem Hrvatske s mnogim konferencijima za poduzetnice, a ovaj ljetni party služi za čisto opuštanje uz nadu da ćemo uskoro opet početi normalno živjeti. Idući tjedan smo u Opatiji, nakon toga idemo u Varaždin, Osijek i na kraju Zagreb, rekla nam je Ivana Matić, osnivačica Women in Adria.

image

 
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:37