StoryEditorOCM
ObalaEmmezeta

Trgovački centar Kaštela kupili Poljaci, radi se velika obnova centra. Uprava objasnila kakve promjene čekaju građane

Piše DALMACIJA SD
21. svibnja 2024. - 13:32

Nakon našeg teksta o promjeni vlasnika Trgovačkog centra Kaštela -  Iznenada zatvorila Splićanima omiljena velika trgovina za spizu i šoping, popularni prodajni centar kupili su - Poljaci! - javili su nam se iz Uprave tog centra, te su dodatno pojasnili promjenu. 

„Novi i jedini vlasnik Trgovačkog centra Kaštela je firma u vlasništvu poljskog kapitala. Do ove akvizicije centar je imao 3 suvlasnika te je njime upravljao najveći od njih. Novi vlasnik je već prošle godine započeo s ulaganjem, proširenjem ponude i oživljavanjem centra otvaranjem nove trgovine za opremanje i renoviranje pod nazivom Merkury. Trenutno ulaže u obnovu i proširenje omiljene trgovine za uređenje domova i apartmana Emmezeta.

image

Emmezeta

Također, u idućoj fazi preurediti će se i iznajmiti trgovina prehrambenim namirnicama, ali s obzirom da su pregovori još u tijeku te da smo pod ugovornom obvezom s Intersparom ne možemo potvrditi ime budućeg zakupca. Trgovački centar Kaštela se nakon više od 20 godina poslovanja renovira, uređuje i obogaćuje novom ponudom na dobrobit svih kupaca i partnera koji u njemu posluju.

Nakon renoviranja Trgovački centar Kaštela će biti ljepši, moderniji te će kupovina u njemu biti ugodnija i povoljnija. Ovim putem želimo informirati naše kupce i zamoliti ih za malo strpljenja jer se centar sigurno neće zatvoriti kako su pojedinci zaključili čitajući objavljeni članak", navodi Uprava Trgovačkog centra Kaštela.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 06:46