StoryEditorOCM
ObalaMAJSTORI S MORA

Veliko hajdučko srce: navijači će dobiti vrhunsku ponudu u gradu u kojem su bijeli dobili ‘krštenicu‘, igrači dolaze!

Piše Zadarski.hr
18. svibnja 2023. - 11:57

Svečano otvorenje novog Hajdukova Fan Shopa u samom srcu Zadra održat će se u subotu, 20. svibnja, na adresi Široka ulica 14, od 11 sati.

Fan shop u Zadru je mjesto koje će biti oaza za sve istinske navijače Hajduka, gdje će moći pronaći najnoviju i najatraktivniju opremu, suvenire i sve što je potrebno da iskažu svoju pripadnost prema voljenom klubu, ali i mjesto za kupnju službenih proizvoda za sve simpatizere te posjetitelje i turiste ovog bisera Dalmacije.

HNK Hajduk prije svega ima snažnu povijesnu povezanost sa Zadrom. Naime, Hajduk je osnovan 13. veljače 1911. godine odobrenjem Carskog kraljevskog namjesništva u prostoru Providurove palače u Zadru, a sam Zadar i njegova okolica velika su navijačka baza i podrška.

Otvorenje Fan shopa u Zadru označava važan korak u jačanju veze između Hajduka i njegovih vjernih navijača u ovom dijelu Dalmacije. Grad Zadar ima bogatu sportsku tradiciju i strast koju gaji prema nogometu, stoga će ovo postati nezaobilazno mjesto za sve zaljubljenike u nogomet i Hajduk.

Za sve posjetitelje bit će organiziran zabavni program uz DJ-a, maskotu Rica, brojne nagrade i iznenađenja te, naravno, i posebnim gostima koji će uveličati ovo otvaranje, a to su igrači Hajduka: Danijel Subašić i Gergo Lovrencsics!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:23