StoryEditorOCM
ĐiradaTEATAR EXIT, SUTRA NI(JE) NOVI DAN

Pogledajte sutra u HNK autorski projekt Ivice Boban i glumaca u izvedbi Iskre Jirsak, Mirele Vidak i Zorana Pribičevića

Piše M.K.
24. siječnja 2017. - 15:25
snnd2.JPG

U srijedu, 25. siječnja u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte nagrađenu predstavu TEATRA EXIT, SUTRA NI(JE) NOVI DAN - autorski projekt Ivice Boban i glumaca u izvedbi Iskre Jirsak, Mirele Vidak i Zorana Pribičevića. Na tragu svoje autorske uspješnice, predstave Kako misliš mene nema?! (odigrane preko 250 puta) ova predstava Ivice Boban i Teatra Exit govori o običnim ljudima, o njihovim osamljenostima, dvojbama i strahovima, o teškoći ostvarivanja odnosa s drugim, o ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, o teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, o pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od još nepodnošljivije sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti.

SUTRA (NI)JE NOVI DAN! je predstava o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare.

Nagrade: MOSTARSKA LISKA 2013.- VELIKA LISKA za najbolju predstavu u cjelini prema ocjeni stručnog žirija i publike/- VELIKA LISKA za najbolju glumicu po ocjeni stručnog žirija Iskri Jirsak /- VELIKA LISKA za najboljeg glumca po ocjeni stručnog žirija Zoranu Pribičeviću/- MALA LISKA za glumačku bravuru Zoranu Pribičeviću 37. DANI SATIRE:- nagrada "Sabrija Biser" ZORANU PRIBIČEVIĆU za uspjelo interpretiranu ulogu karakterne komike/- posebno priznanje IVICI BOBAN za rad s mladim glumcima tek izašlim s Akademije u predstavi "Sutra (ni)je novi dan MEĐUNARODNI FESTIVAL ZAPLET05, Banja Luka- nagrada za najbolju po ocjeni stručnog žirija Iskri Jirsak

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50,00 kuna na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h). Predstava je u dramskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

19. travanj 2024 16:12