StoryEditorOCM
ĐiradaNASTUP LEGENDARNIH GLAZBENIKA NA TASTE AND TRAVEL FESTIVALU

Splitski dvojac Kuzma & Shaka Zulu nastupa na zadarskoj rivi

Piše Zadarski.hr
8. kolovoza 2017. - 22:00

Legendarni splitski glazbenici,  Kuzma & Shaka Zulu na radost brojnih obožavatelja nastupit će na Taste and Travel festivalu. Edukativno – zabavno događanje, koje uključuje i Craft Beer Festival, održat će se od 24. do 30. kolovoza u Zadru. Splitski će dvojac na središnjoj festivalskoj pozornici na zadarskoj rivi nastupiti u petak 25. kolovoza.

Kuzma & Shaka Zulu, kako njihovi fanovi vole istaknuti, najveseliji su glazbenici u regiji, a u Zadru će svojim koncertom uživo napraviti feštu za pamćenje. Raznovrsnim glazbenim stilovima autorskih pjesama i s više od 20 hitova i više od 20 godina karijere beskompromisni su zabavljači. Njihovi hitovi kao što Prva liga, Jedna mala Iva ili Party zasigurno će dobro rasplesati posjetitelje ovogodišnjeg Festivala.

- Velika je i obostrana ljubav između zadarske publike i Kuzma & Shaka Zulu, teško je opisati koliko je lijep osjećaj gostovati u Zadru! – rekli su glazbenici koji se posebno vesele ovom nastupu, a na svakom nastupu uživo uvijek daju maksimum pa su tako posljednjih godina sve popularniji.

24. travanj 2024 02:09