StoryEditorOCM
ĐiradaZADARSKA VIKEND-GROZNICA

Dolaze Pet Shop Boysi, Edo Maajka, Mladen Grdović, Maja Šuput, Sandi i Sandra Afrika, Jole...

Piše Ana Franić
11. kolovoza 2017. - 12:49
maajka

Nakon Manu Chao i The Prodigya, na Jazine Open Air, ovaj vikend u subotu, 12. kolovoza u 20,30 sati, stiže britanski pop duo svih vremena - Pet Shop Boys. Na jedinom nastupu u cijeloj regiji, bend će izvesti repertoar iz kompletne karijere, kao i pjesme s aktualnog albuma "Super".

No, krenimo kronološki.

PETAK

Na zadarskoj rivi od 21 sat održat će se finale desetog jubilarnog izdanja VAK“AN“ZA-e. Na rasporedu su dvije utakmice u posebnom ambijentu s večernjom rasvjetom, u 21 i 22 sata, nakon kojih slijedi dodjela priznanja i nagrada.

U sklopu Međunarodnog festivala suvremenog kazališta, Zadar snova, u zadarski Bronx stiže Edo Maajka u 22,30 sati.

U Teatro bar-u nastupa grupa Connect u 22 sata, u Q baru zabavljaju Songkillersi od 23 sata, a u Varoši će se održati tradicionalna feštica petkom na Poluotoku.

Ukoliko poželite pobjeći od gradske vreve, možete otići u Petrčane gdje u 21 sat počinje Dalmatinska noć gdje ćete moći uživati u tradicionalnoj dalmatinskoj glazbi i hrani ili pak u Biograd u Aqua Club gdje će od 23 sata nastupati Sandra Afrika. U mjesto Preko na otok Ugljan stiže Jole čiji koncert počinje u 22 sata, a u Maloj Ravi na otoku Ravi goste će zabavljati grupa Dalmatico.

U Salima na Dugom otoku na rasporedu je u 19 sati otvorenje 58. tradicionalnih Saljskih užanci gdje vas očekuje podizanje zastave uz nastup Tovareće mužike, ribarska noć uz kuhanje i biranje najboljeg brudeta, pečenje tuna i srdela te zabavni program na portu uz klape.

Na Viru se održava 2. Virska terca, smotra dalmatinskih klapa u 21 sat.

SUBOTA

U sklopu Saljskih užanci, subota je rezervirana za sport, pa će se održati razna sportska natjecanja poput potezanja konopa, a navečer nastupa Vatra i Zaratino band.

U Božavi na Dugom otoku održava se božavska fešta, a prvo je rasporedu bogat sportski program. Održat će se malonogometni turnir 3 na 3, utrke kajacima i igra za najmlađe poput potezanja konopa i trke u vrećama, a za zabavu dugo u noć zadužen je zadarski James Band.

Sandi Cenov nastupa u Yachting baru u Zadru, Magazin u baru Pattaya u Biogradu, Jole u baru "Stars" Posedarju, a na Vir stiže grupa Forum u 22 sata.

NEDJELJA

U atriju palače Cedulin od 21 sat nastupaju Nera Gojanović (sopran), Vlado Garić (tenor) i Gordana Pavić (glasovir). U Sukošanu nastupa Tomislav Bralić i klapa Intrade u 20 sati.

U nedjelju je zatvaranje 58. tradicionalnih Saljskih užanci te će se u 18 sati održati tradicionalna Trka Tovarov nakon kojeg slijedi svečano zatvaranje i bogat glazbeni program.

Na Viru u sklopu Virske noći nastupaju od 21 sat Mladen Grdović & Maja Šuput, a očekuje vas i spektakularni vatromet.

19. travanj 2024 04:34