StoryEditorOCM
ĐiradaPREMIJERA INTRIGANTNE PREDSTAVE

Pakovićev „Othello: nezakonita liturgija“ u subotu u Zadru!

Piše Zadarski.hr
24. kolovoza 2017. - 19:59
unnamed

Teatro VeRRdi otvara manifestaciju/reviju „NOSI SE“ premijerom predstave "Othello: nezakonita liturgija”, u režiji i dramaturgiji Zlatka Pakovića, a u produkciji Teatra VeRRdi.

Premijera će se održati u subotu, 26.kolovoza, u crkvi Sv. Dominika s početkom u 21.30 sati, a repriza predstave je 28.kolovoza u istom terminu i u istom prostoru.

- Predstava je zadarska produkcija koja objektivno ima mjesto na svjetskim pozornicama, što dokazuju i već upućeni pozivi za gostovanja u Dubrovniku (Art radionica Lazareti), Šibeniku (Fališ festival) i na Danima kaštelanskog kazališta 7. 8. i 9. rujna. U Zadru će se izvoditi rijetko zbog terminskih i financijskih podkapacitiranosti tako da je ovo idealna prilika za građane Zadra da pogledaju ovo radikalno suvremeno tumačenje Shakespeareovog Othella – poručili su orgnaizatori.

U predstavi igraju Hrvojka Begović iz Zagrebačkog kazališta mladih, Zlatko Paković, slobodni umjetnik, režiser, dramaturg, kolumnist i pisac iz Beograda, Vilim Matula, trenutno zaposlen u Kerempuhu (nastupa iz offa) i glumac Kazališta lutaka Zadar Juraj Aras.

Ulaznice je moguće rezervirati na www.teatroverrdi.eu ili kupiti na blagajni Kazališta lutaka sat vremena prije izvedbi. Cijena ulaznice je 50 kn. Studenti i umirovljenici imaju popust od 20 posto.

19. travanj 2024 21:41