StoryEditorOCM
ĐiradaNA MEĐUNARODNOM ZBORSKOM NATJECANJU U HERCEG NOVOM

Zadarski 'Zoranićevci' osvojili brončanu plaketu!

Piše Zadarski.hr
8. listopada 2017. - 23:40
IMG-f698e2c8b9836aaba9f69ee99416f8ef-V

Mješoviti pjevački zbor Hrvatskog pjevačko glazbenog društva Zoranić s III. Međunarodnog zborskog natjecanja u Herceg Novom vratio se s nagradom i tako na najbolji način započeo novu sezonu.

Zoranićevci su predvođeni dirigentom dr. sc. Tomislavom Koštom proteklog vikenda nastupili na ovom natjecanju i osvojili brončanu plaketu za svoj nastup u natjecateljskom dijelu programa koji se odvijao u crkvi sv. Jeronima u Herceg Novom.

Zbor Zoranić je na tom natjecanju bio jedini predstavnik iz Hrvatske, pored zborova iz Srbije i Crne Gore.

„Izuzetno smo ponosni što smo imali priliku predstavljati svoj grad na Međunarodnom natjecanju zborova u Herceg Novom. Dugo smo se i ozbiljno pripremali, a ova nagrada nam je veliko priznanje i poticaj za daljnji rad“ – izjavio je nakon proglašenja dirigent Košta.

Ovaj zadarski pjevački zbor nastavlja s radom i s pripremama za izuzetan događaj koji će obilježiti u 2018. godini, a to je proslava 110. obljetnice djelovanja Društva.

Ova će se nagrada zasigurno naći na polici s brojnim drugim priznanjima koje je Zbor Zoranić osvojio tijekom svog dugogodišnjeg djelovanja.

19. travanj 2024 05:01