StoryEditorOCM
ĐiradaOVE SUBOTE NA VIRSKOM KARNEVALU

Drugo izdanje šašavih „Karnevalskih igara“, koncert grupe „Vista“ i biranje Miss „Virskih maškara"

Piše K.Škrbić
7. veljače 2018. - 20:27
ZIMSKE_000

Domaći virski momci i cure ujedinili su snage kako bi na drugom uzastopnom izdanju međunarodnih „Karnevalskih igara“ na Viru časno obranili boje svog otoka.

Mate Kapović, Frane Rudić, Alen Tomić, Adem Velagić, Ivan Šunjić, Zvonimir Lukić, Tamara Mršić, Glorija Vučetić Obradović, Nikolina Vučetić i Irena Kapović, nastupit će kao momčad s Vira na zimskom izdanju popularnih „City Games“ na kojemu će svoj ljetni naslov prvaka Hrvatske braniti momčad iz Ploča.

Pored domaćih snaga i Pločana, u subotu od 18 sati u šašavim karnevalskim igrama nastupit će još  momčadi iz Maribora, Solina, Dubrovnika te s otoka Zlarina, a još se čeka potvrda dolaska momčadi iz Herceg Novog, Šibenika i s otoka Krka. Taman kada natjecanje završi, veseloj škvadri na „Virskim maškarama“ svirat će zadarska „Vista“, a od 16:30 sati predviđene su mini „Karnevalske igre“ za one nešto mlađe.

Prošle godine dobili smo i Miss „Virskih maškara“ nakon uzbudljivog pripetavanja u senzualnim iliti erotiziranim plesovima, a isto ćemo na radost publike i stručnog žirija ponovno vidjeti i ove subote od 19 sati.

Tko će kući pjevajući s medaljama i trofejom za pobjednika „Karnevalskih igara“, s kojim će maskama doći i nastupiti na natjecanju, tko će biti prva dama „Virskih maškara“, kako će proći nabrijani domaćini koji najavljuju juriš na naslov – ostaje za vidjeti. Subota, 10. veljače od 16:30 sati u šatoru Ljetne pozornice restorana „Kotarina“. Život je karneval, maškare su na Viru!      

 

26. travanj 2024 08:49