StoryEditorOCM
ĐiradaFOTO: HRVATSKA POD SNIJEGOM!

Istra i Zagorje zameteni od jutra, jako pada i u Zagrebu, oborine će se do kraja dana proširiti na cijelu državu

Piše Jutarnji.hr
12. veljače 2018. - 15:47
snijeg

 

 

Kao što smo i očekivali, zima se nastavila i ovaj tjedan, a prvi dan radnog tjedna zabijelio je Istru. S obzirom na niske jutarnje temperature padao je i ispod 100 metara nadmorske visine - piše Jutarnji.hr.

Kako piše neverin.hr, već je rano ujutro sa zapada i sjeverozapada došlo do jačeg naoblačenja, a ubrzo i do početka prvih oborina. Vrlo brzo se zabijelila unutrašnjost Istre, posebice gradovi Buzet i Pazin.

K.F. / neverin.hr

Pazin

 

Oborine su se kretale prema istoku pa se zabijelilo i u nižim dijelovima riječkog zaleđa. Snijeg pada u Matuljima, gdje je također nastao tanji snježni pokrivač. Nešto više snijega ima u višoj okolici, posebice oko Viškova, po dojavama čitatelja Neverina. Uz obalu pada uglavnom kiša ili susnježica.

Katarina Dešić / neverin.hr

Viškovo

 

Prema najavama oborine će se širiti prema istoku i jugu Hrvatske, a snijeg pada na sjeveru Hrvatske. Najviša dnevna temperatura bit će od -1 do 4, u istočnoj Hrvatskoj mjestimice i do 7, a na Jadranu uglavnom između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva, javio je DHMZ ujutro.

Goran Crnčec / neverin.hr

Čakovec

 

Na sjeveru Hrvatske od ranog jutra pada jak i gust snijeg koji je vrlo brzo zameo ulice pa su se građani pridružili čišćenju. Pogledajte kako je izgledalo jutro u Krapini:

Krapina, 120218.
Na sjeveru Hrvatske od ranog jutra pada jak i gust snijeg koji je vrlo brzo zameo ulice.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

18. travanj 2024 16:38