StoryEditorOCM
ĐiradaU ARSENALU OD 3. DO 4. OŽUJKA

Festival vjenčanja donosi mnoga iznenađenja, budućim mladencima smiješi se put u Toscanu i Cinque Terre

Piše Zadarski.hr
19. veljače 2018. - 18:40
festival

Festival vjenčanja u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i u partnerstvu s Ilirijom d.d. - Arsenalom,  održava se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine, u Arsenalu, 11. put po redu. Na ovogodišnjem Festivalu 60 izlagača, kao i svake godine, prezentirat će svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te će posjetiteljima-mladencima koji ih u dane Festivala posjete na njihovim izlagačkim pozicijama, ponuditi festivalske popuste.

Festival je otvoren za posjetitelje oba dana od 10 do 20 sati. Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja svečano se otvara u 12 sati uz popratni program. U nedjelju ujutro s početkom u 12 sati sve očekuje „Festivalski doručak" i prezentacija izlagača slastičara, cateringa, sala za vjenčanja i restorana, koja je ove godine u humanitarnom tonu.

Humanitarna akcija pod nazivom „Nosi mi se bijela boja", u organizaciji je Lige protiv raka Zadar, a novčana sredstva prikupljaju se za kupnju aparata za zračenje za Opću bolnicu Zadar. Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studia Ana Milin, i salona svečanih haljina Step By Step i RR moda, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.

U nedjelju, 4. ožujka, nakon modne revije, u sklopu Festivala održat će se i koncert Sandija Cenova s početkom u 19 sati. I ove godine za mladence je pripremljena nagradna igra, pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje za dvoje u Toscanu i Cinque Terre.

Cjelokupni program obogatit će i druge atraktivne točke u programu, koje će se najaviti u tjednu pred sami Festival.

- Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, vjerujemo kako će 11. Festival vjenčanja svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privući veliki broj posjetitelja. Vidimo se na 11. Festivalu vjenčanja u Zadru - poručuje predsjednica Odbora za organizaciju Festivala vjenčanja Marijana Kolega.

19. travanj 2024 07:12