StoryEditorOCM
ĐiradaVEČERAS KONCERT U KNEŽEVOJ PALAČI

A.K.A. Crescendo slavi peti rođendan!

Piše Zadarski.hr
17. ožujka 2018. - 11:59
A. K. A. Crescendo

A cappella grupa A.K.A. Crescendo večeras će koncertom u Kneževoj palači proslaviti svoj 5. rođendan! Nakon što je u ožujku 2013. godine grupa studenata održala prvu probu u jednoj učionici na Sveučilištu u Zadru, iz nje je izašla prva studentska a cappella grupa u Hrvatskoj.

- Od tada pa do danas nas je naš vrtoglavi glazbeni put doveo do nastupa po Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, dalekoj Kanadi na Canadian National Exhibition, sudjelovanja u Supertalentu i osvajanju Golden Buzzera, Rektorove nagrade i Nagrade Grada Zadra, brončane plakete na najvećem europskom a cappella natjecanju vokal.total te ulaska u polufinale najvećeg svjetskog a cappella natjecanja Varsity Vocals (The Open), opisali su članovi svoju dosadašnju karijeru.

U Kneževoj palači večeras će uz njih nastupiti i dragi im gosti - trio Amaterapeuti, vokalni a capella sastav Cajklapa iz Zagreba, Akademski zbor Sveučilišta u Zadru i beatboxer Tincha Vnjakdu. Koncert počinje u 20 sati, a kako izgleda kad se oni raspjevaju pogledajte i u videu snimljenom na njihovom posljednjem javnom nastupu, jučer na promociji prvostupnika u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.


 

16. travanj 2024 16:01