StoryEditorOCM
ĐiradaBICIKLIJADA ZADAR – VIR

U nedjelju u 10 sati kod Branimira u Zadru starta 23. izdanje najljepšeg rekreativnog biciklističkog događaja u Zadarskoj županiji

Piše Kažimir Škrbić
21. travnja 2018. - 00:41
IMG_1767.JPG

Svi oni koji su makar jednom vozili biciklijadu Zadar – Vir, a dosad ih je bilo više od šest tisuća na 22. održane biciklističke manifestacije, znaju kakva ih zabava očekuje na najvećem biciklističkom i obiteljskom rekreativnom happeningu u Zadarskoj županiji. Na stotine biciklista i ljubitelja biciklizma svih uzrasta, kao i uvijek, startat će na 23. virskom proljetnom biciklističkom izdanju kod Branimira u Zadru s ciljem na Trgu svetog Jure, gdje ih sve nakon ugodne vožnje čeka okrjepa i zabava s „Tempo bandom“. Start biciklijade je u nedjelju 22. travnja u 10 sati; organizira je destinacijska kompanija „Vir turizam“ u suradnji s Biciklističkim klubom „Zadar“, virskim općinskim poduzećima „Čisti otok“, „Vir zaštita“ i „Vir održavanje“, zadarskom Prometnom policijom i Službom hitne medicinske pomoći te uz sponzorstvo Općine Vir koja je utemeljitelj biciklijade Zadar – Vir.

Za one najsretnije na izvlačenju brojeva prijave osigurane su vrijedne nagrade: kompleti biciklističke opreme i oko 3.500 kuna vrijedni Mountain Bike. Pogled na prognozu vremena za nedjelju također nudi vrlo lijepu sliku: očekuje se sunčano i vedro vrijeme s više nego ugodnih 17˚ tijekom prijepodneva i u popodnevnim satima.

19. travanj 2024 10:12