StoryEditorOCM
ĐiradaFOTO: PODRŽITE VRIJEDNU EKIPU ZADARSKIH KREATIVACA I ODLIČAN PROJEKT

U petak svi u - Menzu!

Piše Marija Košir
24. svibnja 2018. - 11:50
IMG_20180518_173107

MENZA ZADAR Diy Skate park je projekt skupine mladih entuzijasta skatera koji su svoj prostor nakon godina potrage, pronašli u prostoru bivše vojne menze prije otprilike 6 godina.

Unutrašnji prostor su preuredili u svoju skatersku oazu dok je vanjski prostor pod čekanjem zbog nedostatka financija dostatnih za izgradnju mini rampe.

 - Sve sami financiramo. Svako malo netko od nas nešto donira, svatko tko vozi da nešto love, netko više, a netko manje. Zahvaljujemo se mami i tati koji su nam dali život i džeparac - kroz osmijeh su nam rekli Tome, Hano, Bute i Mario, samo dio ekipe koja radi na ovome projektu.

U ovom pothvatu su im od velike pomoći prijatelji iz Nigdjezemske koji im posuđuju struju kada im zatreba i s kojima zajedno organiziraju donatorske koncerte te zagrebačka ekipa iz Chill Shopa.

 - Organiziramo koncerte koji budu svaka tri do četiri mjeseca (do sada ih je bilo tri) i to upad bude na donacije pa uspijemo skupiti love. I uspjeli smo dosta toga napraviti. Sve sami. Koncertima i sada taj GoFundMe na kojem će biti moguće prikupljati donacije još kroz nekih mjesec dana. Do sada sam preko te internetske stranice prikupili Euro406 od planiranih Euro2.500 - rekla nam je ekipa Menze.

Sljedeći veliki događaji u organizaciji ove pozitivne ekipe su premijera njihovog videa Menza- glavno jelo (prvi dugometražni Zd sk8 video) koja će se održati u petak, 25. svibnja 2018. godine u 18 sati u prostoru Menze i donatorski koncert bendova Essence, Zlobnik,Trn u oku, Gatos del Mundo planiran za 02. lipnja u 22h u Nigdjezemskoj.

Podržite ih dolaskom na ove događaje i pokojom donacijom te si usput priuštite odličan provod popraćen pozitivom i željom za sretnim završetkom projekta. Donacije možete dati na https://www.gofundme.com/menzazadarDIY.

19. travanj 2024 20:34