StoryEditorOCM
ĐiradaREZERVE STIŽU U 'NIGDJEZEMSKU'

Subotu navečer rezervirajte za kombinaciju rocka, popa i punka

Piše Ana Franić
26. svibnja 2018. - 13:00
Radovani_BandPhotography_REZERVE_Split_22.03.2018_WEB-49

– Koga briga za zvijezde, kada samo krase noć, u noći poput ove on govori da bit će tvoj... – stihovi su zadnjeg singla makarsko-tučepskog benda Rezerve kojim najavljuju album prvijenac "Ravno u zamku" u izdanju Croatia Recordsa, koji će svjetlo dana ugledati prvog dana lipnja.

U subotu od 21 sat Zadrani imaju priliku u "Nigdjezemskoj" poslušati kombinaciju rocka, popa i punka te upasti u zamku njihova dobrog zvuka.

– Treći put nastupamo u Zadru i ovdje se osjećamo kao kod kuće. Zahvaljujući odličnoj publici, uvijek odradimo genijalan nastup i siguran sam da će tako biti i večeras. Nakon četiri godine zajedničkog rada i sedam službenih spotova, album "Ravno u zamku" naša je osobna pobjeda jer danas su albumi i CD-ovi mrtvi formati, a mi smo uspjeli uobličiti našu glazbu i pjesme u fizičku formu koja ostaje – rekao nam je gitarist Ante Puharić, student Sveučilišta u Zadru.

Uz Antu, Rezerve čine Šime Lalić (vokal),Leon Lužija (klavijature), Igor Mrsić (bas-gitara) i Tomislav Miladinović (bubnjar).

Počeli su zajedno svirati u garaži u Tučepima, a do danas su zapeli za oko javnosti osvojivši drugo mjesto na Jelen Demo festu u Banjoj Luci, gdje je Ante osvojio i nagradu za najboljeg gitarista, pobjedom na Rock off festivalu, a zatim i inovativnim spotovima pod redateljskom palicom Milana Latkovića,koji je njihov dugogodišnji suradnik.

Četrnaest pjesama ljubavne tematike je spremno, "Potoci suza", "Madonna", "Ne voli, ne voli" i "Koga briga za zvijezde" već se vrte na radijskim postajama i televizijskim programima, a kako Ante kaže, najbolja i najdraža promocija albuma im je old school promocija svirkama.

– Prije svega, mi smo live bend i živi nastup najbolje nas opisuje. Večeras želimo da se svi dobro zabavimo i zajedno s publikom uživamo u dobroj glazbi – za kraj je rekao Ante.

20. travanj 2024 17:53