StoryEditorOCM
ĐiradaGLAZBENI STUDIO LIBRETO

U utorak veliko 'finale' u HNK

Piše Zadarski.hr
17. lipnja 2018. - 14:50
DSC_0382_155978.JPG

Glazbeni studio Libreto Vas poziva na vatromet glazbe, stihova i pokreta u utorak, 19. lipnja u 19 sati kada će upriličiti veliko "finale" u HNK Zadar. U Godišnju glazbeno - scensku produkciju involvirani su svi polaznici Glazbenoga studija.

Cijena karte jest 30 kn, a možete je kupiti na dan izvođenja na blagajni kazališta od 11 do 13  ili od 18 sati  do početka programa.

Budući da Libretići, maleni, nešto veći, kao i oni najveći, zaista mogu - sve, kako nam i poručuju, repertoar će biti zaista bogat, zabavan i raznolik - od izvođenja velikih standardnih i svima poznatih pop - rock hitova, kao i nagrađivanih autorskih skladbi GS Libreto i DZ Libretići, kratkih glumačko - scenskih poslastica, pa sve do klasične glazbe i akustičnih vokalno - instrumentalnih izvedbi.

Sigurno je da će svaki posjetitelj unutar programa naći nešto toplo, blisko i nadahnjujuće upravo za sebre samoga te da će svi polaznici na koncu sa scene biti ispraćeni gromoglasnim, zasluženim pljeskom. 

Mentori svih točaka su Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, umjetnički voditelji svih programa, a Pokrovitelj jest Zadarska županija. 

 

Novi upisi u Glazbeni studio Libretu, 1. ljetni krug
Počele su prijave za  Dječji zbor Libretići (nekoliko skupina, 4 - 6, 7 - 9 i 10 - 14 god.), Osnove vokalne tehnike (pjevači solisti, nema gornje dobne granice) te klasična gitara, akustična gitara (nema gornje dobne granice). U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob te kontakt poradi daljnjeg dogovora oko audicija i upisa. 
Podatke molimo poslati na libreto111@gmail.com do 26. lipnja.
Broj mjesta unutar svih programa jest ograničen.
20. travanj 2024 15:56