StoryEditorOCM
ĐiradaZADARSKO KAZALIŠNO LJETO

"Ubojstvo u klubu Quasimodo" Elvisa Bošnjaka

Piše Zadarski.hr
29. lipnja 2018. - 15:56
DSC_4835

U ponedjeljak, 2. srpnja i u utorak, 3. srpnja na 24. Zadarskom kazališnom ljetu možete pogledati napetu triler komediju, Elvis Bošnjak, UBOJSTVO U KLUBU QUASIMODO u koprodukciji HNK Zadar i Kazališta Playdrama te u režiji Nenni Delmestre.

Igraju: Elvis Bošnjak, Alen Liverić i Anastasija Jankovska.

Početak predstave je u 21:30h sati u lapidariju Narodnog muzeja Zadar.

Predstava je svoju praizvedbu imala 6. travnja 2017. u HNK Zadar te gostuje diljem Hrvatske uz izvrsne reakcije publike i medija.

Ovo ljeto UBOJSTVO U KLUBU QUASIMODO će gostovati i na Ljetnim noćima Teatra Exit 19. srpnja u Muzeju za umjetnost i obrt! U klubu Quasimodo iza šanka leži plavokosa žena pokrivena stolnjakom. Viri tek pramen plave kose i ruka u kojoj je crvena kravata. Vlasnik kluba Joe budi se s pištoljem u ruci.

Njegov prijatelj, također Joe, sinoć je negdje izgubio svoju crvenu kravatu. Ni jedan ni drugi ne sjećaju se plavuše ali očito je da ju je jedan od njih dvojice ubio. Tko je to napravio i zašto? Tko je ta plavuša? I dok tako pokušavaju rekonstruirati proteklu noć Joe 1 i Joe 2 susrest će se s izazovom razotkrivanja vlastitog životnog stanja i svojih najdubljih žudnji...

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar (radnim danom: 11-13h, 19-21h, subotom: 11-13h) te pola sata prije početka predstave na mjestu održavanja programa.

Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.

24. travanj 2024 11:06