StoryEditorOCM
ĐiradaVEČERAS NA ZADARSKOJ RIVI

Počinje ovogodišnja VAK“AN“ZA!

Piše Zadarski.hr
13. srpnja 2018. - 17:37
vakanza1-110817

Revijalnom utakmicom "Return Of The Titans" na igralištu "Kontra vitra" na zadarskoj rivi, večeras s početkom u 18.30 sati najavit će se ovogodišnje, 11. izdanje VAK“AN“ZA-e, Vaterpolsko amaterskog kupa ”anti-vaterpolista i ne-plivača” zadarskog akvatorija koje će službeno početi u ponedjeljak, 23. srpnja.

Organizator VAK“AN“ZA-e, Borut Gatara najavio je na konferenciji za novinare u petak kako će poznati zadarski košarkaš Marko Popović na ovogodišnjem turniru promijeniti "ulogu" i postati trener domaće vaterpolo ekipe.

Titane hrvatske reprezentacije vodit će pak Dubravko Šimenc, a u njegovom timu će biti i Mario Budimir, legenda splitskog Jadrana i suprug poznate pjevačice Doris Dragović.

Osim utakmica uživo koje će se, osim na zadarskoj rivi održavati i na niz ostalih atraktivnih lokacija, tijekom turnira održavat će se koncerti, gostovanja poznatih, a organizirat će se i fun corner, mini turniri, te akcije sa sponzorima.
U sklopu zabavnog programa, na rivi će 20.srpnja nastupiti "Tribute to Queen", a dan poslije sudionike će zabavljati grupa Pavel. Ive Županović trio nastupit će 26. srpnja za veliko finale turnira, dok će 4. kolovoza na rivi nastupiti talijanski band Jamiromama.

25. travanj 2024 00:40