StoryEditorOCM
ĐiradaNA ZADARSKOJ RIVI

'Titani' otvorili 11. VAK“AN“ZA-u

Piše B.S.
14. srpnja 2018. - 15:40
vakanza

Revijalnom utakmicom "Return Of The Titans" održanom na igralištu "Kontra vitra" na zadarskoj rivi u petak navečer otvoreno je ovogodišnje, 11. izdanje VAK“AN“ZA-e. Vaterpolsko amaterski kup ”anti-vaterpolista i ne-plivača” zadarskog akvatorija službeno će početi u ponedjeljak, 23. srpnja.

Organizator VAK“AN“ZA-e, Borut Gataranajavio je na konferenciji za novinare u petak kako će poznati zadarski košarkaš Marko Popović na ovogodišnjem turniru promijeniti "ulogu" i postati trener domaće vaterpolo ekipe. Titane hrvatske reprezentacije vodit će pak Dubravko Šimenc, a u njegovu timu će biti i Mario Budimir, legenda splitskog "Jadrana" i suprug poznate pjevačice Doris Dragović.

Osim utakmica uživo koje će se, osim na zadarskoj rivi održavati i na niz ostalih atraktivnih lokacija, tijekom turnira održavat će se koncerti, gostovanja poznatih, a organizirat će se i "fun corner", mini turniri, te akcije sa sponzorima.
U sklopu zabavnog programa, na rivi će 20. srpnja nastupiti "Tribute to Queen", a dan poslije sudionike će zabavljati grupa "Pavel". Ive Županović trio nastupit će 26. srpnja za veliko finale turnira, dok će 4. kolovoza na rivi nastupiti talijanski band "Jamiromama".
 

20. travanj 2024 00:03