StoryEditorOCM
ĐiradaU ORGANIZACIJI AGRRE:

Konferencija o mogućnostima financiranja u ruralnom turizmu

Piše Zadarski.hr
15. listopada 2018. - 23:14
Konferencija2

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA organizira konferenciju pod nazivom „Mogućnosti financiranja u ruralnom turizmu“ koja će se održati u VIP dvorani Sportskog centra Višnjik u četvrtak, 18. listopada 2018. godine u vremenu od 11,00 do 14,00 sati.

Na konferenciji na će sudjelovati stručne osobe iz Zadarske županije, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije - HAMAG BICRO i Ministarstva poljoprivrede  koji će zainteresiranima odgovoriti na konkretna pitanja o mjerama i načinima financiranja ili kreditiranja projekata iz područja ruralnog turizma.

Predavači su Lovro Jurišić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije koji će predstaviti program kreditiranja obiteljskog smještaja „Welcome” na području Zadarske županije.

Mogućnosti financiranja i financijske instrumente za ruralni razvoj predstavit će i javnosti približiti Ines Ličina, viši analitičar Službe za zajmove, Sektor za financijske instrumente, ispred Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije - HAMAG BICRO.

Robertina Vučković, voditeljica Odjela za diverzifikaciju u nepoljoprivredne djelatnosti, Službe za investicijske potpore u nepoljoprivredne djelatnosti, Sektora za provedbu programa ruralnog razvoja, Uprave za ruralni razvoj ispred Ministarstva poljoprivrede predstavit će mogućnosti financiranja iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Darko Dukić iz tvrtke Dekleva Consulting će predstaviti mogućnosti i načine financiranja ruralnog turizma u praksi.

Završni dio konferencije zamišljen je kao panel-diskusija u kojoj će svi moći sudjelovati i postavljati pitanja.

20. travanj 2024 04:03