StoryEditorOCM
ĐiradaU SKLOPU MANIFESTACIJE "NOĆ KAZALIŠTA"

Pogledajte izložbu kazališnih plakata HNK Zadar i komediju "Balon"

Piše Zadarski.hr
13. studenog 2018. - 19:18
DSC_2674

U četvrtak, 15. studenog u 20 sati ne propustite hit predstavu Bobe Jelčića Govori glasnije! u produkciji Satiričkog kazališta Kerempuh.  Igraju: Nikša Butijer, Jadranka Đokić, Vilim Matula, Nina Erak-Svrtan, Petra Svrtan, Damir Poljičak i Marko Makovičić. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna, a predstava je u dramskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

Napomena: kupljene ulaznice za otkazanu izvedbu 30. listopada vrijede za izvedbu ovaj četvrtak. Radno vrijeme blagajne od 11 do 13 h i od 18 do 20 sati.

U subotu, 17. studenog održava se deseta po redu "Noć kazališta". Prema najavama organizatora u 10. jubilarnom izdanju manifestacije sudjeluje 54 mjesta u Hrvatskoj te će biti izvedeno 120 kazališnih predstava. U ovogodišnjoj manifestaciji HNK Zadar sudjeluje s dva programa.

U maloj dvorani HNK Zadar s početkom u 19 sati zadarska publika moći će pogledati izložbu kazališnih plakata HNK Zadar u povodu 100. obljetnice rođenja Ante Brkana u suradnji s Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

U velikoj dvorani s početkom u 20 sati pogledajte uspješnicu HNK Zadar, komediju Mate Matišića, Balonu režiji Zorana Mužića.

Scenografiju potpisuje John Čolak, glazbu Mate Matešić, a kostimografiju Najda Bauk. Igraju: Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber i Petra Težak.

Predstava je premijerno izvedena 23. ožujka 2018. te je odmah izazvala sjajne reakcije publike i kritike u Zadru i na gostovanjima u Hrvatskoj. Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 kuna u prodaji su na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h). Požurite po svoju ulaznicu kako zbog velikog interesa ne biste propustili odličnu predstavu. 

25. travanj 2024 04:29