StoryEditorOCM
ĐiradaPREDAVANJE U KNEŽEVOJ PALAČI

Fight & Win - Kako se oduprijeti raku?

Piše Zadarski.hr
19. studenog 2018. - 19:49
Fight and Win Zadar

S ciljem podizanja svijesti o važnosti prevencije i borbi protiv raka te poticanja razmjene iskustava u svrhu informiranja i edukacije, u četvrtak, 22. studenoga 2018. godine, u 18:00 u Kneževoj palači u Zadru održat će se predavanje ,,Fight & Win - Kako se oduprijeti raku?''.

Pronalaženje zajedničkih smjernica u borbi protiv karcinoma, tema je ove, šeste po redu konferencije u organizaciji Dubravke Šuice, voditeljice hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu. Nakon Dubrovnika, Splita, Osijeka, Rijeke i Varaždina na konferenciji u Zadru obratit će se gradonačelnik Grada Zadra dr. med. Branko Dukić, župan Zadarske županije Božidar Longin, a svoja iskustva u liječenju onkoloških bolesti predstavit će ministar zdravstva Republike Hrvatske prof. dr. sc. Milan Kujundžić, dr. med, ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. med. Željko Čulina, bivši slovenski premijer i zastupnik u Europskom parlamentu Alojz Peterle, stručni tajnik Hrvatske lige protiv raka doc. dr. sc. Domagoj Eljuga te potpredsjednik saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku dr. med Ivan Ćelić.

O važnosti podizanja svijesti u borbi protiv raka govorit će osnivačica portala i udruge ,,Nismo same'' Ivana Kalogjera Brkić, bivši pacijenti oboljeli od raka te organizatorica konferencije, zastupnica Dubravka Šuica.

25. travanj 2024 02:49