StoryEditorOCM
ĐiradaU SUBOTU ATLETSKA UTRKA ŠTAFETA NA RIVI, PRIJAVE JOŠ TRAJU

Ove godine trče i djeca, a sav prihod namijenjen je Socijalnoj samoposluzi!

Piše Zadarski.hr
13. prosinca 2018. - 11:07
slikaDSC_0232.JPG

Klub atletskih veterana Zadar u suradnji sa Školom trčanja Zadar i Atletskim savezom Zadarske županije organizira sportsko-humanitarnu 4.atletsku utrku štafeta 4x1000 metara.

Utrka će se održati u subotu, 15.prosinca sa startom na zadarskoj rivi kod Morskih orgulja u 11 sati.

- Sa zadovoljstvom mogu najaviti ovu utrku štafeta jer sav dobrovoljni prihod koji prikupimo donirat će se socijalnoj samoposluzi pri Caritasu Zadarske nadbiskupije za nabavu namirnica i potrepština. Startninu svako određuje ovisno o svojim mogućnostima a prijašnja su nam iskustva da se ljudi uvijek odazovu te uspijemo prikupiti za lijepu donaciju socijalnoj samoposluzi. Ove godine organiziramo štafetu za djecu do 14 godina - 4x250m te štafetu za odrasle 4x1000 metara. Štafeta mora biti sastavljena od 4 člana i mora biti mješovita (muškarci i žene). Trči se od Morskih orgulja, rivom do hotela Zagreb i natrag. Djeca, naravno, puno kraće – 4x250m - rekao je Danijel Tadić, tajnik KAV-a Zadar.

U utrci sudjeluje i Škola trčanja Zadar. Osnivač Škole trčanja, Jure Šango, kazao je da se uvijek rado odazovu tako plemenitim akcijama.

- Utrka je vrlo zanimljiva i dinamična te ne nedostaje uzbuđenja i navijanja. Prošle godine je na rivi u štafetama sudjelovalo preko 150 djece i odraslih pa se nadamo to ponoviti i ove godine. Bitno se samo pojaviti na rivi u utorak od 9.30 do 10.30 te preuzeti svoj startni broj. Broj štafeta je ograničen pa bi bilo dobro napraviti prijavu već danas te je poslati na adresu KAV-a: kavzadar@net.hr, zajedno sa nazivom ekipe, imenima članova štafete, te godinama starosti svakog člana. Pozivamo građane Grada Zadra da dođu i podrže ovaj prekrasni sportsko-humanitarni trkački spektakl. Bilo bi lijepo vidjeti mnoštvo djece i odraslih na ovom plemenitom događaju – rekao je Šango.

19. travanj 2024 08:03