StoryEditorOCM
ĐiradaADVENT U ZADRU

Donosimo program za vikend, zabava traje od jutra do mraka!

Piše Zadarski.hr
14. prosinca 2018. - 11:21
advent35-241117_resize.JPG

Subotnje jutro donosi Zimsku bajku od 10 do 13 sati. Na rasporedu ovog omiljenog  programa za djecu su edukativne radionice Magic Trees And Whispering Wood, predstava Orašar i Kralj miševa, bojanje bojanki, izrada rekvizita, slikanje lica i pričanje dječjih priča. U 11 sati je nastup ansambla violončela, violina, klarineta i gitara Glazbene škole Blagoje Bersa uz božićni i revijalni program u Gradskoj loži, dok je od 11:30 do 12 sati nastup zbora Gimnazije Vladimira Nazora uz dirigenticu Ivu Mustać Klarić, gitariste Marina Modrića i Lovru Jordana te beat boxera Antu Relju.

Paljenje treće adventske svijeće je u 18 sati u crkvi svetog Šime, od 20 sati Beauty Night predstavit će nam DJ Mate Kokić, a u 22 sata slijedi koncert estradne zvijezde Franke Batelić. Franka se vratila estradi nakon višegodišnje pauze, no glas i stas nije izgubila. Lijepu subotnju večer zaokružuje i predstava Zemlja čuda u Perivoju Gospe od Zdravlja, što je sadržaj na Kampo KAdventu.

Nedjelja je ponovno u znaku Zimsku bajke po istom vremenskom rasporedu od 10 do 13 sati. Edukativna radionica Magic Trees And Whispering Wood otvara nedjeljno jutro, a predstava Orašar i Kralj miševa, bojanje bojanki, izrada rekvizita, slikanje lica i pričanje dječjih priča, nastavak su tog programa. U 11 sati nastupaju Zadarske mažoretkinje, dok je od 18 sati je popularni Toto Karaoke Show. Na Kampo KAdventu u 17 sati glumačka radionica Mareta pod vodstvom Gabrijele Meštrović Maštruko izvodit će Božićnu priču.

23. travanj 2024 13:04