StoryEditorOCM
ĐiradaVEČERAS NA KADVENTU U KAMPO KAŠTELU

Kineska knjiga čuda Dragon teatra

Piše Zadarski.hr
15. prosinca 2018. - 13:22
9K4A9603

 "Kineska knjiga čuda" iz pera američkog pisca Normana Hinsdalea Pitmana, nastaje daleke 1919.

U "Knjizi čuda" autor duhovito i plitko pripovijeda najomiljenije bajke i priče iz kineske davnine.

Redateljica i dramaturginja Maja Šimić, odabire tri od petnaest priča i stvara predstavu po prvi put na hrvatskim daskama. U svojoj sedmoj godini profesionalnog rada Dragon teatar se potpuno okreće lutkama i to uz pomoć dvaju mladih talentiranih umjetnica iz Osijeka: Tončice Knez i Lorne Kalazić.

U predstavi igraju Mirta Juran, Jelena Maurin i Antonia Gagić, izrada i idejno oblikovanje lutaka: Tončica Knez i Lorna Kalazić

foto: Tomi Burčul

Ulaz je slobodan, a predstava je zakazana za 18 sati. U slučaju lošeg ili sumnjivog vremena predstava će se održati na terasi caffe bara No.7 kod Izbora.

KAdvent Gradski predio Kampo Kaštelo ovog Adventa postaje živa pozornica kojom se širi ponuda adventskog sajma u Zadru smještenom na drugom kraju Poluotoka na Trgu Petra Zoranića. Kampo KAdvent ponudit će djeci i roditeljima, ali i svim drugim posjetiteljima raznovrstan i veseli program. Tako će jedan od najstarijih i najljepših dijelova starog grada prošaran perivojima, zelenim površinama i gradskim bedemima s vidikovcem uz pogled na uvalu Jazine oživjeti tijekom zime.
26. travanj 2024 18:50