PLESNA UDRUGA NIMETA Upisi u tijeku, a novitet je program Jazz dance

PLESNA UDRUGA NIMETA

Četvrtu godinu po redu plesna udruga Nimeta organizira upise na orijentalni trbušni ples pod vodstvom instruktorice Mirjam Dadić. Treninzi će se održavati ponedjeljkom od 18 do 19 sati i petkom od 19 do 20 sati.

Novitet u plesnoj udruzi Nimeta je progam Jazz dance, koji će voditi instruktorica Viktorija Klasić. Treninzi će se održavati subotom i nedjeljom od 18 do 19.30 sati.

Program počinje od 14. siječnja, a možete nas naći adresi Molatska 11A ( MO Jazine II). Prijaviti se možete na broj 091 604 2849 ili na mail: [email protected]

Plesna udruga Nimeta aktivna u Zadru od 2014. godine. Članice udruge su na brojnim natjecanjima osvajale brojna priznanja i zlatne medalje u različitim plesnim kategorijama. Prva je u Zadru organizirala dva festivala orijentalnog plesa OrientFest, plesnu manifestaciju na kojoj su se okupile plesačice orijentalnog trbušnog plesa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine. Također, Plesna udruga Nimeta organizira i projekt Ples za Sve u sklopu kojeg će se tijekom 2019. godine održavati besplatne radionice različitih plesnih izričaja.

Naslovnica Đirada

Najčitanije