StoryEditorOCM
ĐiradaU MJESECU LJUBAVI KAZALIŠTE NUDI BOGAT PROGRAM

Provedite Valentinovo u HNK Zadar

Piše Zadarski.hr
1. veljače 2019. - 21:59
arijana_culina_mirella_meic-1

U četvrtak, 14. veljače u 20 sati razveselite vama dragu osobu novim hitom Arijane Čuline- Chanson-cabaret- VARAŠ GA, NE OSTAVLJAŠ GA! ( šansona, smij i ljubavni grij) u izvedbi Arijane Čuline i Mirelle Meić uz pratnju pijanista Karuze. "Namijenjena je ženama svih generacija, a muškarcima je naprosto obvezna" Arijana Čulina. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna, a ulaznice su u prodaji od 8. veljače na blagajni HNK Zadar.

U ponedjeljak, 18. veljače u 20 sati u HNK Zadar gostuje Kazalište Planet Art s hit komedijom o poslovnom svijetu, VELIKA ZVJERKA autora Roger Rueffa u režiji Slavice Knežević. Sve što ste oduvijek trebali znati o biznisu, a nisu vas naučili otkrit će vam izvrstan glumački trojac: Marko Torjanac, Luka Dragić i Slavko Juraga. Predstava je u dramskoj pretplati i slobodnoj prodaji.

Za sve koji su propustili novu hit predstavu HNK Zadar, TARZAN autora Roka Vičnika rokgrea i u režiji Matjaža Latina pogledajte izvedbu u srijedu, 20. veljače s početkom u 20 sati.

U ponedjeljak, 25. veljače s početkom u 20 sati u HNK Zadar gostuje nagrađena predstava Zagrebačkog gradskog kazališta komedija, OPET ON Timur Vemesa u režiji Marka Jurage s Draženom Čučekom u glavnoj ulozi. Predstava je u dramskoj pretplati i slobodnoj prodaji.

Predstava SNAJPER autora Damira Karakaša, nastala u koprodukciji Drame plus i HNK Zadar te u režiji Vinka Radovčiča na programu je u petak, 28. veljače u 20 sati. Premijerno je izvedena na 24. Zadarskom kazališnom ljetu 2018. uz odlične reakcije publike i medija. Predstava je u studentskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

18. travanj 2024 21:46