StoryEditorOCM
ĐiradaEVO ŠTO VAM DONOSI OVOGODIŠNJI FESTIVAL VJENČANJA

Modne revije, prezentacije hrane, humanitarna akcija te nagradno putovanje u Krakow!

Piše Iva Ivanac
12. ožujka 2019. - 16:10
revija_festival_vjencanja39-040317

Zadar će idućeg vikenda postati centrom događanja za sve buduće mladence jer se u subotu i nedjelju u Arsenalu održava 12. po redu Festival vjenčanja. Ukupno 53 izlagača iz Zadra, Vukovara, Trogira i drugih gradova Hrvatske predstavit će svoje usluge i proizvode koji prate taj za mnoge najvažniji trenutak u životu.

Program Festivala, kojeg vodi zadarska glumica Tamara Šoletić, započinje u subotu u podne kada će na rasporedu biti prezentacija slastica, dok će u nedjelju svoje delicije izložiti restorani i catering tvrtke.

U sklopu festivala organizirana je i humanitarna akcija za pomoć zadarskim "Cukrićima", udruzi za djecu oboljelu od dijabetesa. Svi posjetitelji sajma koji budu kušali hranu moći će zauzvrat ostaviti dobrovoljne priloge. 

Tema ovogodišnjeg festivala je "industrial vjenčanje", vjenčanje u industrijskom stilu. Za potrebe takve teme organizatori su na lokacijama crkve Sv. Dominika i Sv. Nikole te drugim atraktivnim mjestima u Zadru snimili video spotove koji će premijerno biti prezentirani na Sajmu, a mladencima će možda dati ideju kako i gdje napraviti savršene fotografije s njihovog dana za pamćenje.

- Mladenci će na Festivalu vjenačanja moći dobiti odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju tijekom organizacije vjenčanja, a jedno od glavnih pitanja je kada započeti s rezervacijom usluga za njihov najvažniji dan, kazala je Sanja Perković Lazić koja je ujedno i realizator Festivala.

U popodnevnom programu sve posjetitelje očekuju modne revije vjenčanica i svečanih haljina, ali i prezentacije haljina za male djeveruše.

Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u velikoj nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada putovanje u Krakow, Brno i Bratislavu, a pobjednik će biti izabran u nedjelju nakon završne modne revije vjenčanica i svečanih haljina.

19. travanj 2024 17:31