StoryEditorOCM
ĐiradaU SUBOTU "VAROŠKI KUNA (O)SUSHI FESTIVAL"

Za sve putnike namjernike, slučajne prolaznike, ovisnike o dobroj hrani i piću: promocija neviđene delikatese, specijalni Varoški CHINKA - PALA – SUSHI!

Piše Zadarski.hr
12. travnja 2019. - 11:20
neven manja

Na opće iznenađenje i ničim izazvani, ponovno je od strane aktivnih, inicijativnih i nadasve obljubljenih građana i ostalih stanovnika Poluotoka, točnije Varoša, krenula neopisiva inicijativa u vezi obilježavanja jedne ili nekoliko obljetnica pod nazivom "Varoški Kuna (O)sushi festival".

Pod nezamislivim pritiskom planetarnih zbivanja i globalnih korporacija, grupa neovisnih i kreativnih stručnjaka iz Varoša uspjela je osmisliti poseban program koji će se odvijati u subotu, 13.4.2019. s početkom u 19 sati u caffe baru "DOMA". Za sve putnike namjernike, slučajne prolaznike, ovisnike o dobroj hrani i piću, organizirati će se promocija neviđene delikatese - specijalni Varoški CHINKA - PALA - SUSHI.

Za to nikada niste čuli i nikada niste probali, ali sigurni smo da ćete uživati u spoju lijepih okusa, dobre glazbe, smijeha i raspoloženja koji ne odgovara ovo vremenu, a tko vam je kriv. Svi ste pozvani i dobrodošli na još jednu tradicionalnu i ekskluzivnu feštu u najljepšem dijelu Varoša, poručuju organizatori.

23. travanj 2024 22:31