"ZADRA NOVA" Dan otvorenih vrata Agencije za razvoj Zadarske županije

 

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA obilježila je u srijedu Dan otvorenih vrata u prostorima Agencije u zgradi Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu na kojima su prisustvovali dožupani Zadarske županije Šime Vicković i Šime Mršić, pročelnica Ureda župana Katarina Miletić, te predstavnici gradova, općina, institucija i ustanova iz cijele županije.

Okupljene je pozdravila ravnateljica Agencije Marina Dujmović Vuković.

 - Osim što nas vesele priznanja i pohvale kao nedavna zahvalnica za uspješnu suradnju Sveučilišta u Zadru ili priznanje „INVENTA“ koje je ZADRA NOVA dobila od Inovacijsko poduzetničkog centra Tehnopolis iz Crne Gore, još smo ponosniji na rezultate svog rada koji se vide po cijeloj županiji, spomenimo samo coworking prostore, unaprijeđenje usluga zdravstvene zaštite, energetski učinkovitu javnu rasvjetu, obnova škola i dječjih vrtića.

Prostora za rad ima još, zato smo Vas i danas pozvali tu, ne da se pohvalimo s do sada postignutim, nego da vidimo što dalje možemo zajedno učiniti. Naša vrata nisu širom otvorena samo danas, već svaki dan. Agencija ZADRA NOVA je tu na raspolaganju svima kojima treba pomoć i savjet s ciljem napretka naših općina, gradova i županije- rekla je ravnateljica.

Dožupan Vicković pohvalio je angažman Agencije i njenih djelatnica i djelatnika u regionalnom razvoju Zadarske županije, te poželio uspješan rad na razvoju, oblikovanju i provedbi novih projekata.

Javne pozive za dostavu projektnih prijedloga na koje se javnopravna tijela mogu već sad javljati ili će to biti moguće do kraja godine predstavio je Ive Surić, voditelj Odjela za pripremu programa i projekata u Agenciji ZADRA NOVA.

Dan otvorenih vrata Agencije za razvoj Zadarske županije održan je u sklopu obilježavanja Europskog tjedna, manifestacija koja svake godine prati obilježavanje Dana Europe koji se slavi 9. svibnja.

Naslovnica Đirada

Najčitanije