StoryEditorOCM
ĐiradaGRAD NA DAR

U petak velika smotra izvannastavnih aktivnosti

Piše Marija Fridrih
5. lipnja 2019. - 12:40
Plakatt

U petak, 7. lipnja 2019. godine održavaju se jubilarni 10. Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola Grada Zadra. Ovogodišnja tema je "Grad na dar" kojom se prikazuje kako smo grad dobili na dar od onih prije nas, a svojom pažnjom i ljubavlju ga trebamo njegovati kao dar za one koji će doći nakon nas.

Program započinje u 10:00 sati na Narodnom trgu kada će biti objavljen pobjednik nagradne igre "5 za peticu". U nastavku programa predstavit će se osnovne škole Grada Zadra, a druženje će se nastaviti na ulicama i trgovima Grada.

Mario Javoran je zaslužan za plakat ovogodišnjih Dana izvannastavnih aktivnosti. Ovaj likovni umjetnik bivši je stipendist Grada Zadra. Također bivša stipendistica, Lucija Plantak, osmislila je nagradnu igru "traženje blaga" o poznavanju Zadra u kojoj pobjednika čekaju vrijedne nagrade.

Dio programa održat će se i u Hrvatskom narodnom kazalištu gdje će se s početkom u 19: 00 sati dodjeljivati nagrade najboljim učenicima i mentorima na državnim natjecanjima. Nakon dodjele slijedi prigodni program koji su pripremili učenici osnovnih škola.

Pridružite se i podržite cjelogodišnji rad zadarskih osnovnoškolaca. Pogledajte raznovrsan program, štandove i druge sadržaje koje su pripremili vrijedni učenici. Njihovi talenti i darovitost iz godine u godinu raduju Zadrane, a svake godine pa tako i ove, pripremaju nova iznenađenja.

26. travanj 2024 13:11